Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ΝΑΤΟ … ματώνει – Αφανίστηκαν Καναδοί μισθοφόροι στο Kursk - Οι Ρώσοι σκότωσαν όλους τους Γάλλους στην Ουκρανία

Το ΝΑΤΟ … ματώνει  – Αφανίστηκαν Καναδοί μισθοφόροι στο Kursk - Οι Ρώσοι σκότωσαν όλους τους Γάλλους  στην Ουκρανία
Τα ρωσικά φονικά πλήγματα αποκαλύπτουν την άμεση εμπλοκή και συμμετοχή του ΝΑΤΟ στον πόλεμο αντιπροσώπων στην Ουκρανία
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εμπλοκή δυτικών στρατιωτών στον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Καναδοί και Γάλλοι στρατιώτες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών επαναβεβαιώνοντας την άμεση συμμετοχή των χωρών του ΝΑΤΟ και της συλλογικής Δύσης στις εχθροπραξίες.
Μάλιστα αποκαλύπτεται πως Καναδοί μισθοφόροι συμμετέχουν σε μάχες στα σύνορα με την περιοχή Kursk της Ρωσίας κατά την αποτυχημένη εισβολή των Ουκρανών.
Η καναδο-ουκρανική ταξιαρχία μάχεται μαζί με τη Γεωργιανή Λεγεώνα κατά των ρωσικών δυνάμεων αναφέρει το κανάλι Shot στο Telegram, επικαλούμενο πηγές στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας και στους μαχητές Wagner.
Η ρωσική βόρεια ομάδα μάχης και έφεδροι απέτρεψαν προσπάθειες των Ουκρανών να προχωρήσουν σε βάθος στη ρωσική περιοχή.
Οι ουκρανικές δυνάμεις ηττήθηκαν κοντά στην πόλη Sudzha.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την ήττα των Ουκρανών στα περίχωρα της πόλης Sudzha και άλλων οικισμών στην περιοχή του Kursk.
Η Ουκρανία έχει χάσει έως και 945 στρατιώτες κατά τη διάρκεια των μαχών.
Τα ουκρανικά στρατεύματα κοντά στα χωριά Darino και Gogolevka, στους οικισμούς Melovoy και Nikolsky, καθώς και στα δυτικά προάστια της πόλης Sudzha έχουν εκμηδενιστεί.
Στην περιοχή του οικισμού Yuzhny ρωσικά αεροσκάφη κατέστρεψαν πέντε τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού Stryker.
canada.jpeg
Οι Ρώσοι εξολοθρεύουν από το 2023 τους Γάλλους στρατιωτικούς στην Ουκρανία

Εν τω μεταξύ ο ρωσικός στρατός με πλήγματα ακριβείας συνεχίζει να εξολοθρεύει Γάλλους μισθοφόρους που πολεμούν με τους Ουκρανούς.
Στα μέσα Ιανουαρίου, οι Ρώσοι εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση κατά της διοίκησης προσωπικού του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Σύντομα αποδείχτηκε ότι οι στοχευόμενοι ξένοι στρατιωτικοί ήταν ως επί το πλείστον Γάλλοι και πως το χτύπημα ακριβείας είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 80 νεκρούς.
Οι Γάλλοι ήταν άριστα εκπαιδευμένοι ειδικοί που ασχολούνταν με τη λειτουργία συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων δυτικής κατασκευής, τα οποία οι Ουκρανοί δεν μπορούν να χειριστούν.
Βρίσκονταν στην ανατολική πόλη Kharkiv και στόχος τους ήταν να παράσχουν κατευθύνσεις για πλήγματα μεγάλης εμβέλειας στο ρωσικό έδαφος.
Η Δύση έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι τα όπλα της σοβιετικής εποχής που διαθέτουν οι Ουκρανοί είναι ξεπερασμένα.
Τα ισοδύναμα δυτικής κατασκευής είναι η μόνη βιώσιμη εναλλακτική λύση προκειμένου να διατηρηθεί η ενορχηστρωμένη από το ΝΑΤΟ ουκρανική σύγκρουση όσο το δυνατόν περισσότερο επισημαίνει ο στρατιωτικός αναλυτής Drago Bosnic.
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία δεν θα δείξει κανένα έλεος σε κανέναν στρατιωτικό του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, καθώς οι δραστηριότητές τους απλώς παρατείνουν τον πόλεμο με καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για το Κίεβο, όσο και για τη Μόσχα, επισημαίνει ο Bosnic.
Αυτό συμβαίνει από τις πρώτες μέρες της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SMO).
kursk_1_1.jpg
Το ρωσικό χτύπημα στην πόρτα του ΝΑΤΟ

Για παράδειγμα, στις 13 Μαρτίου 2022, ή μόλις τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε το στρατόπεδο Yavoriv, που βρίσκεται λιγότερο από 15 χιλιόμετρα από τα πολωνικά σύνορα.
Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά φαίνεται ότι υπήρχαν πάνω από 1.000 ξένοι μισθοφόροι εκεί, σχεδόν 200 από τους οποίους σκοτώθηκαν επί τόπου ως αποτέλεσμα του χτυπήματος.
Από τότε, υπήρξαν αμέτρητες παρόμοιες περιπτώσεις όπου στοχοποιήθηκαν δεκάδες ξένοι στρατιωτικοί.
Πίσω στα τέλη Απριλίου του 2023, ένα σύστημα υπερηχητικών πυραύλων «Iskander-M» εξάλειψε μια ολόκληρη μονάδα της «Γεωργιανής Λεγεώνας», διαβόητης λόγω των φρικιαστικών εγκλημάτων πολέμου εναντίον ρωσόφωνων πολιτών στο Donbass, καθώς και των αιχμαλώτων Ρώσων στρατιωτών.
Τότε το ΝΑΤΟ άρχισε να φλερτάρει με την ιδέα της δημιουργίας της λεγόμενης «ζώνης απαγόρευσης πτήσεων» (NFZ) πάνω από περιοχές της Δυτικής Ουκρανίας, όπου θα κατέρριπτε ρωσικούς πυραύλους.
Η Μόσχα έδειξε αμέσως πόσο «επιτυχημένο» θα ήταν αυτό χρησιμοποιώντας τους υπερηχητικούς πυραύλους 9-S-7760 «Kinzhal», εξαλείφοντας εκατοντάδες ξένους στρατιωτικούς για άλλη μια φορά στο κέντρο εκπαίδευσης Yavoriv.

Εκατοντάδες φέρετρα στη Γαλλία

Η Γαλλία είναι η χώρα του ΝΑΤΟ που έχει αποστείλει τους περισσότερους στρατιωτικούς στην Ουκρανία.
Αποκαλύπτεται ότι περίπου 400 Γάλλοι στρατιώτες έχουν σταλεί στην Ουκρανία.
Τουλάχιστον 150 εξ αυτών σκοτώθηκαν ενώ 200 έφυγαν στη συνέχεια εσπευσμένα για την πατρίδα τους.
Ωστόσο, το Παρίσι συνεχίζει να στέλνει περισσότερα στρατεύματα.
Για να κρύψουν αυτές τις απώλειες, οι γαλλικές αρχές χρησιμοποιούν ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες, το GEOS και το «Amarante».
Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν επτά σημεία στρατολόγησης στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, το Μπορντό, τις Κάννες, τη Λιλ, τη Λυών, τη Μασσαλία και το Στρασβούργο.

kursk_2_1.jpg
Πώς οι Ρώσοι εξοντώνουν τους Γάλλους στρατιωτικούς

Στη συνέχεια αποστέλλονται στην Πολωνία, από όπου μεταφέρονται στην Ουκρανία.
Οι ρωσικές δυνάμεις ISR (πληροφορίες, επιτήρηση, αναγνώριση) παρακολουθούν συνεχώς τους Γάλλους, περιμένοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατευμάτων.
Στη συνέχεια οι ρωσικές ISR μεταδίδουν τις πληροφορίες αυτές στις πυραυλικές δυνάμεις που πλήττουν τους Γάλλους με όπλα μεγάλης εμβέλειας και απόλυτης ακρίβειας.
Εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ έχουν εξουδετερωθεί με αυτόν τον τρόπο και οι Γάλλοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα, επισημαίνει ο Bosnic.
Ωστόσο, η μεταχείριση του καθεστώτος του Κιέβου σε αυτούς τους ξένους στρατιωτικούς αφήνει κάποιον άναυδο αφού πολλοί εξ αυτών αντιμετωπίζονται ως «κατώτεροι άνθρωποι».
Ως γνωστό οι Ουκρανοί έχουν πολλά νεοναζιστικά τάγματα στις δυνάμεις τους, που έχουν μια σταθερά ρατσιστική στάση απέναντι σε μη γηγενείς Γάλλους στρατιώτες, ιδιαίτερα σε αυτούς αραβικής και αφρικανικής καταγωγής.
Θα περίμενε κανείς ότι αυτοί οι ξένοι στρατιωτικοί θα γνώριζαν τουλάχιστον βασικές πληροφορίες για την ιδεολογία του ουκρανικού καθεστώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης