Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άνοδος από πτώση στη Wall – Στο +0,3% o S&P 500, ο Nasdaq +0,2%

Άνοδος από πτώση στη Wall – Στο +0,3% o S&P 500, ο Nasdaq +0,2%
Αστάθεια στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης…
Άνοδο από πτώση σημειώνουν οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 9 Αυγούστου μετά το ράλι της προηγούμενης συνεδρίασης, με τους επενδυτές να εκτιμούν πλέον πως η Federal Reserve άργησε να προχωρήσει μειώσεις επιτοκίων…
Σε αυτό το πλαίσιο, ο δείκτης Dow Jones σημειώνει άνοδο +0,13% στις 39.500 μον., ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται +0,3% στις 5.334 μον., ενώ ο τεχνολογικά βαρύς Nasdaq αυξάνεται +0,2% στις 16.690 μον.

Στο ταμπλό, η Paramount Global «σκαρφαλώνει» περισσότερο από 6%, μετά την ανακοίνωση απολύσεων που αφορά το 15% του εργατικού δυναμικού της στις ΗΠΑ.
H E.l.f. Beauty υποχωρεί 9%... μετά το χειρότερο του αναμενομένου guidance…

Οι επενδυτές προσπαθούν να ανακτήσουν μέρος του χαμένου εδάφους μετά το απότομο παγκόσμιο sell-off της Δευτέρας 5 Αυγούστου, το οποίο πυροδοτήθηκε από τα απογοητευτικά στοιχεία για τις μισθοδοσίες στις ΗΠΑ, την ανησυχία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα μείωσης των επιτοκίων της Federal Reserve και τη χαλάρωση του ιαπωνικού γεν.
«Το υπόβαθρο παραμένει ευνοϊκό για τις μετοχές, ιδιαίτερα για επενδυτές με χρονικούς ορίζοντες που εκτείνονται μέχρι το τέλος του έτους και μετά», δήλωσε ο Terry Sandven, επικεφαλής στρατηγικής μετοχών στην U.S. Bank Wealth Management.
«Βραχυπρόθεσμα, η αστάθεια θα παραμείνει αυξημένη, καθώς οι αποτιμήσεις στην ευρεία παραμένουν υψηλές και οι εποχικές τάσεις υποδηλώνουν συγκρατημένες αποδόσεις κατά τις μέρες του καλοκαιριού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης