Τελευταία Νέα
Διεθνή

Woke παράνοια: H Harley Davidson «έπαθε» Bud Light και οι μοτοσικλετιστές της γυρίζουν την πλάτη

Woke παράνοια: H Harley Davidson «έπαθε» Bud Light και οι μοτοσικλετιστές της γυρίζουν την πλάτη
Προβλέπονται χρυσές εποχές... για την Indian
Ο ανεξήγητος ενθουσιασμός της Harley Davidson να ακολουθήσει τη woke κουλτούρα βρέθηκε στο στόχαστρο της φημισμένης ετήσιας συνάντησης «Sturgis Motorcycle Rally», στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, με τους λάτρεις της μοτοσικλέτας να πασχίζουν να αναγνωρίσουν την άλλοτε «σκληρή» μάρκα που αγάπησαν.
Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις του σχολιαστή και σκηνοθέτη Robby Starbuck, η εμβληματική μάρκα μοτοσυκλετών της Αμερικής αντιμετωπίζεται όπως η Bud Light, η οποία είχε τη φαεινή ιδέα να προμοταριστεί με την drag queen Dylan Mulvaney. Αποτέλεσμα: Απώλειες τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ σε έσοδα και ατελείωτο τρολλάρισμα.
«Είναι άλλη μια μέρα στο Sturgis Rally και άλλη μια μέρα όπου η σκηνή της @harleydavidson είναι μια πόλη-φάντασμα με πολύ λίγους ανθρώπους που περπατούν μέσα». «Οι ποδηλάτες ΔΕΝ θέλουν αφύπνιση από τη Harley!», έγραψε ο Robby Starbuck στο «X».
Η Vinny Terranova, η ιδιοκτήτρια του Pappy's Vintage Cycles στην πόλη Sturgis που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το Motorcycle Rally, δήλωσε στο Fox News ότι η Harley ουσιαστικά αυτοκτονεί με το να ακολουθεί τη woke κουλτούρα. «Σκότωσαν τη Harley. Μου ραγίζει την καρδιά», ανέφερε.


Λίγες εβδομάδες πριν, ο Robby Starbuck εξέθεσε τη Harley Davidson -έχοντας πρώτα εκθέσει Tractor Supply και John Deere.
Η αμερικανική άκρως δημοφιλής κατασκευάστρια μοτοσικλετών υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jochen Zeitz, ο οποίος παρασύρθηκε από την «αύρα» ΗΠΑ, Βρετανίας και... BlackRock, έχει υποστεί μετάλλαξη.
Συγκεκριμένα, με φανατισμό εφαρμόζει νόμους που προωθούνται από τη woke κουλτούρα, όπως τον Νόμο για την Ισότητα που επιτρέπει στους τρανς να μπουν στα μπάνια, τα αθλητικά και τα αποδυτήρια για κορίτσια- ενώ χρηματοδοτεί εκδηλώσεις pride όλων των ηλικιών.
Επίσης, απαίτησε από 1.800 εργαζόμενους να υποβληθούν σε εικονική εκπαίδευση για την LGBTQ+ κοινότητα.
Η Harley Davidson είναι ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου LGBTQ+ του Ουισκόνσιν, χρηματοδότησε ένα Bootcamp Επιχειρηματιών LGBTQ+ και έκανε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο «Μήνες Συμπερίληψης».
Την ίδια στιγμή, η εταιρεία συνεργάστηκε με την United Way για πολλαπλά προγράμματα εκπαίδευσης για την LGBTQ+ κοινότητα, υποστήριξε το Συνέδριο Νέων της Πενσυλβάνια στη δημιουργία αδειών ουδέτερων ως προς το φύλο και φιλοξένησε πολλές εκδηλώσεις LGBTQ+ στο εταιρικό της γραφείο.
Η Harley Davidson έχει αποξενώσει τους βασικούς πελάτες της που αγαπούν την Ελευθερία και τις μοτοσικλέτες, υποστηρίζοντας ιδεολογίες φανατισμού όπως η woke.
Προσωπική ευχή, να μην υπάρξει παρόμοια αποκάλυψη για την αγαπημένη Honda...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης