Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump «πληρώνει» το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό - Kamala Harris στηρίζει η μεγαλύτερη οργάνωση Λατίνων

O Trump «πληρώνει» το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό - Kamala Harris στηρίζει η μεγαλύτερη οργάνωση Λατίνων
H επιλογή της LULAC  δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι Ισπανόφωνοι ψηφοφόφοι θα ακολουθήσουν τυφλά την Kamala Harris
Σχετικά Άρθρα
Tη στήριξή της σε υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, για πρώτη φορά από την ίδρυσή της το 1929, ανακοίνωσε η Ένωση Ενωμένων Πολιτών της Λατινικής Αμερικής (LULAC), η οποία τάσσεται στο πλευρό της Kamala Harris.
Η LULAC είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη Λατινοαμερικανικής ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώσει επισήμως την υποστήριξή της στη Δημοκρατική υποψήφια μέσω του πολιτικού της βραχίονα, LULAC Adelante PAC, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κανάλι CBS.
«Η αντιπρόεδρος Harris έχει αποδείξει ότι είναι σταθερός σύμμαχος και υποστηρικτής της κοινότητας των Λατίνων σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της και είναι η σωστή επιλογή για τη συνεχή ευημερία των Λατίνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το μέλλον της χώρας μας». «Η πολιτική του μίσους και του αποδιοπομπαίου τράγου των Λατίνων και των μεταναστών πρέπει να σταματήσει», δήλωσε στο CBS ο πρόεδρος της LULAC, Domingo Garcia.
Ωστόσο, η επιλογή της Ένωσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι Ισπανόφωνοι ψηφοφόφοι θα ακολουθήσουν τυφλά την Kamala Harris.
Ορισμένοι Ισπανόφωνοι δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση του Donald Trump, όταν ήταν πρόεδρος της χώρας, να κατασκευάσει τείχος στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού για αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης