Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ και δέος – 19 ρωσικά θανάσιμα χτυπήματα σκόρπισαν τρόμο στο Κίεβο – 14.000 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί σε 7 μέρες

Σοκ και δέος – 19 ρωσικά θανάσιμα χτυπήματα σκόρπισαν τρόμο στο Κίεβο – 14.000 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί σε 7 μέρες
H Ουκρανία έχασε 13. 925 στρατιώτες σε όλες τις περιοχές της πρώτης γραμμής τις προηγούμενες μέρες
Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε 19 πλήγματα με όπλα ακριβείας και drones σε ουκρανικές βιομηχανικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, σε συστήματα αεράμυνας και αποθήκες όπλων την περασμένη εβδομάδα στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (9/8/2024) η Μόσχα.
«Στις 3-9 Αυγούστου 2024, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν 19 συνδυασμένα πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας και επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών, χτυπώντας ουκρανικές στρατιωτικές-βιομηχανικές επιχειρήσεις και συναφείς ενεργειακές εγκαταστάσεις, υποδομές αεροδρομίων, συστήματα αεράμυνας, εργαστήρια συναρμολόγησης και αποθήκευσης.
Επιπρόσθετα, τα πλήγματα στόχευαν δεξαμενές καυσίμων, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, περιοχές ανάπτυξης του ουκρανικού στρατού», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Εν τω μεταξύ η Ουκρανία έχασε 13. 925 στρατιώτες σε όλες τις περιοχές της πρώτης γραμμής τις προηγούμενες μέρες.
Ο ουκρανικός στρατός έχασε περίπου 13.925 στρατιώτες σε μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις σε όλες τις περιοχές της πρώτης γραμμής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης