Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Sudzha της περιοχής Kursk δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ουκρανικού στρατού

Η Sudzha της περιοχής Kursk δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ουκρανικού στρατού
"Η Sudzha είναι δική μας. Αυτό το σχόλιο τα λέει όλα" τόνισε ο Slashchev όταν ρωτήθηκε για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών των Ουκρανών στρατιωτών που φέρονται να βρίσκονται μπροστά από ένα κατάστημα στη Sudzha
Η πόλη Sudzha στην περιοχή του Kursk που συνορεύει με την Ουκρανία δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Slashchev.
«Η εκκένωση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Sudzha είναι δική μας.
Αυτό το σχόλιο τα λέει όλα» τόνισε ο Slashchev όταν ρωτήθηκε για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών των Ουκρανών στρατιωτών που φέρονται να βρίσκονται μπροστά από ένα κατάστημα στη Sudzha.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της περιοχής Sudzha, Alexander Bogachev, δήλωσε ότι η εκκένωση του πληθυσμού πραγματοποιείται σε περιόδους ηρεμίας μεταξύ των ουκρανικών βομβαρδισμών.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότερα από 60 άτομα, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά, τραυματίστηκαν… 55 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.
Οι 12 από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Οι κάτοικοι της περιοχής μεταφέρονται σε άλλες ρωσικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας.
Tο υπουργείο Άμυνας είπε ότι η ομάδα μάχης Βορράς μαζί με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) απέτρεψαν τις προσπάθειες των ουκρανικών δυνάμεων να διαρρήξουν τις περιοχές Sudzha της περιφέρειας Kursk.
O Ουκρανικός στρατός έχει χάσει 1.000 στρατιώτες και 112 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 12 τανκς και 17 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού από την έναρξη της εισβολής στην περιοχή του Kursk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης