Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Γεωργιάδης να αντιληφθεί ότι υπόκειται στο Σύνταγμα και όχι στην προϊστάμενη αρχή που τον παρακολουθούσε

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Γεωργιάδης να αντιληφθεί ότι υπόκειται στο Σύνταγμα και όχι στην προϊστάμενη αρχή που τον παρακολουθούσε
Ποιος είναι ο μόνος λόγος που θα "εξηγούσε" τέτοια νομική και θεσμική απαξίωση από πλευράς του, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Πρέπει ο Υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης «να αντιληφθεί ότι υπόκειται στο Σύνταγμα και τους νόμους και όχι ...στην προϊσταμένη αρχή που τον παρακολουθούσε για τους δικούς της λόγους», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «το πανελλήνιο γνωρίζει πόσο «υπεράνω» είναι γενικά ο Υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης. Υπεράνω κριτικής, υπεράνω διαμαρτυριών, υπεράνω προβλημάτων, έως και υπεράνω του δημόσιου συστήματος υγείας που το αντιμετωπίζει ως «ευκαιρία για business».
Πλέον δήλωσε ότι είναι και υπεράνω των υποκλοπών...Το να γνωρίζει, όμως, ένας Υπουργός ότι είναι επανειλημμένως στόχος παρακολούθησης (11 τον αριθμό ...) και να δηλώνει ευθαρσώς ότι «ούτε που ίδρωσε το αυτί του», να μην κινείται νομικά, να μην καταδικάζει θεσμικά, να μην ενημερώνει τις Εισαγγελικές αρχές, μοιάζει να ξεπερνά ακόμη και τα δικά του όρια. Εκτός κι αν γνωρίζει ποιος τον έχει στοχοποιήσει με το παράνομο λογισμικό, καθώς και τους λόγους που το κάνει, θεωρώντας λογικό αλλά και θεμιτό να ελέγχονται ενδελεχώς οι «επιδόσεις» του από την προϊστάμενη αρχή...Μόνο αυτός ο λόγος θα "εξηγούσε" τέτοια νομική και θεσμική απαξίωση από πλευράς του», σημεριώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ωστόσο, όπως έγραψε και στο in.gr ο δικηγόρος Ζαχαρίας Κεσσές, «η παράλειψη του κου. Γεωργιάδη να προσφύγει στις Εισαγγελικές αρχές για να καταγγείλει την πολλαπλή παγίδευση του τηλεφώνου του και να διερευνηθεί τυχόν διαρροή μυστικών της Πολιτείας συνιστά βάσει του αξιώματος του όχι μόνο ανήθικη, αλλά και ποινικά ελεγκτέα συμπεριφορά», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει τονίζοντας πως «πρέπει ο κ. Γεωργιάδης να αντιληφθεί ότι υπόκειται στο Σύνταγμα και τους νόμους και όχι ...στην προϊσταμένη αρχή που τον παρακολουθούσε για τους δικούς της λόγους!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης