Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Alaudinov (Διοικητής Akhmat): Αμέσως μετά τη μάχη του Kursk η Ουκρανία θα πέσει

Βόμβα Alaudinov (Διοικητής Akhmat): Αμέσως μετά τη μάχη του Kursk η Ουκρανία θα πέσει
Η μάχη στην περιοχή του Kursk είναι η αποφασιστική μάχη, μετά την οποία η Ουκρανία θα πέσει σημείωσε ο Alaudinov
Μία ιδιαίτερα σημαντική πρόβλεψη έκανε ο Ρώσος υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat Apty Alaudinov ασκώντας παράλληλα κριτική σε όσους αφήνουν αιχμές για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις με αφορμή την ουκρανική εισβολή στο Kursk.
Η μάχη στην περιοχή του Kursk είναι η αποφασιστική μάχη, μετά την οποία η Ουκρανία θα πέσει σημείωσε ο Alaudinov μέσω του καναλιού του στο Telegram.
«Δεν βλέπω κανέναν λόγο να αμφιβάλλετε ή να σκέφτεστε ότι μπορεί να χάσουμε αυτή τη μάχη.
Σε όσους κάθονται εκεί κάπου στον καναπέ τους και συζητούν τι πρέπει να γίνει ή τι έπρεπε να γίνει ή σε εκείνους που πολέμησαν στην Ουκρανία και τώρα είναι σε διακοπές έχω να πω το εξής: Αυτή είναι ακριβώς η μάχη για την οποία μιλούσα πάντα, η αποφασιστική μάχη, γιατί μετά από αυτή τη μάχη η Ουκρανία θα πέσει», είπε ο Alaudinov.
Πρόσθεσε τέλος ότι οι ρωσικές δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη Ρωσία.
Ο Alaudinov ανέφερε ότι βρισκόταν στην περιοχή Kursk, μια από τις μονάδες των ειδικών δυνάμεων Akhmat.
«Τώρα από όλες τις κατευθύνσεις καταγράφουμε ότι υπάρχουν πολλοί Γάλλοι, πολλοί Πολωνοί, δηλαδή πολλοί ξένοι, φυσικά, πρέπει να δηλωθεί ότι αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από τη διοίκηση του αρχηγείου του ΝΑΤΟ, οι ίδιοι οι Ουκρανοί το υποστηρίζουν, είναι απίθανο να το κάνουν μόνοι τους», είπε ο Alaudinov.
Σύμφωνα με τον υποστράτηγο, σε δύο ημέρες καταστράφηκε μεγάλη ποσότητα εχθρικού εξοπλισμού στην κατεύθυνση του Kursk.
«Μάλλον δεν είχαμε κάτι τέτοιο σε ολόκληρη τη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταστράφηκε τόσος εξοπλισμός».
Ο Alaudinov πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέσυραν δυνάμεις από τα σύνορα της Λευκορωσίας στην περιοχή Kursk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης