Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο – Πως στις 28/7 σχεδιάστηκε η δολοφονία Putin – Οι Ρώσοι ειδοποίησαν τις ΗΠΑ, νεκροί... και τα 333 εκατ Αμερικανών

Απίστευτο – Πως στις 28/7 σχεδιάστηκε η δολοφονία Putin – Οι Ρώσοι ειδοποίησαν τις ΗΠΑ, νεκροί... και τα 333 εκατ Αμερικανών
Το σχέδιο δολοφονίας του Putin ήταν πραγματικό... και είναι επίσης αλήθεια ότι η Ρωσία προειδοποίησε πράγματι τις ΗΠΑ ότι η συνέπεια μιας τέτοιας βαρβαρότητας θα ήταν η ολοκληρωτική εξόντωση του αμερικανικού έθνους...
Είναι πραγματικό γεγονός, όχι σενάριο συνωμοσίας.
Το επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Sergei Ryabkov…
ΗΠΑ και Ουκρανία σχεδίαζαν να δολοφονήσουν στις 28 Ιουλίου 2024 τον αρχηγό του ρωσικού κράτους Vladimir Putin και τον υπουργό Άμυνας Andrei Belousov…αλλά το σχέδιο τους αποκαλύφθηκε και ναυάγησε.
Οι Ρώσοι ανακάλυψαν το σχέδιο άπαξ και οι μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν ακατάπαυστα και έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα… εάν τολμήσετε… θα είναι η τελευταία πράξη των ΗΠΑ θα είναι νεκροί και τα 333 εκατ αμερικανών…

Τι συνέβη;

Στις 28 Ιουλίου 2024, η Ρωσία γιόρταζε την Ημέρα του Ναυτικού με παρέλαση στην Αγία Πετρούπολη.
Παρόντες ήταν οι περισσότεροι κορυφαίοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος Vladimir Putin και ο νέος υπουργός Άμυνας Andrei Belousov.
Ο Vladimir Putin ηγείται της αναβίωσης της Ρωσίας ως υπερδύναμης, επιτυγχάνοντας ασυναγώνιστα ορόσημα τα τελευταία σχεδόν 25 χρόνια.
Ο Andrei Belousov είναι ο αρχιτέκτονας της άνευ προηγουμένου οικονομικής ανθεκτικότητας της Ρωσίας που είχε ως αποτέλεσμα η χώρα να ξεπεράσει τη Γερμανία και την Ιαπωνία, καθιστώντας την την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο σήμερα.
Εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα του Andrei Belousov, ο Putin του εμπιστεύτηκε το Υπουργείο Άμυνας (MoD), με στόχο ένα ανασχηματισμό με τεράστια αύξηση των στρατιωτικών δαπανών, ασύγκριτη με οτιδήποτε έχει παρατηρηθεί μετά το τέλος του (Πρώτου) Ψυχρού Πολέμου.
Έτσι, μπορεί να υποστηριχθεί ότι ο Vladimir Putin και ο Andrei Belousov είναι πλέον οι δύο πιο σημαντικοί υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής της νέας Ρωσικής υπερδύναμης.

Αναμενόμενα, όλα αυτά καθιστούν και τους δύο πρωταρχικούς στόχους για τους εχθρούς της Ρωσίας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η εξόντωση τέτοιων ανθρώπων θα ήταν θανάσιμο πλήγμα για την Ρωσία και φαίνεται ότι αυτό ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν.

Οι αποκαλύψεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Sergei Ryabkov

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Sergei Ryabkov αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας... η ηγεσία της Ουκρανίας και οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοίμαζαν μια απόπειρα δολοφονίας κατά των Putin και Andrei Belousov ακριβώς κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την Ημέρα του Ναυτικού στην Αγία Πετρούπολη.
Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών αποκάλυψαν το σχέδιο και το εμπόδισαν.
Προφανώς, το Κρεμλίνο ήταν έξαλλο, αλλά σε αντίθεση με την Ουάσιγκτον, διοικείται από λογικούς ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν τον κόσμο στο χάος….
Έτσι, ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας Belousov μίλησε με τον Αμερικανό ομόλογό του Lloyd Austin και εξήγησε τι θα συμβεί στις 3:00 π.μ. εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε ξανά…

Για προφανείς λόγους ασφαλείας, ο Ryabkov δεν μπόρεσε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες, αφήνοντας πολλούς να κάνουν εικασίες για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η απόπειρα δολοφονίας.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί θαλάσσια ή ακόμα και υποβρύχια drones, πιθανότατα εκτοξευμένα από ουδέτερο εμπορικό πλοίο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ήταν πιθανό ένα UAV (μη επανδρωμένο εναέριο όχημα).
Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, συζητήθηκε επίσης η πιθανή συμμετοχή των μελών του ΝΑΤΟ Πολωνία και Φινλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι το πιο επιθετικό καρτέλ εκβιασμού του κόσμου το ΝΑΤΟ θα εμπλεκόταν στο σχέδιο δολοφονίας…..
Μόλις ο Ryabkov αποκάλυψε ότι η άνευ προηγουμένου απόπειρα δολοφονίας αποτράπηκε, η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας κατέφυγε στον άμεσο έλεγχο των ζημιών, εκτοξεύοντας ανοησίες ότι δήθεν ήταν σενάριο συνωμοσίας, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η Ρωσία υποτίθεται ότι «παρακάλεσε» την Αμερική να «αποτρέψει» την απόπειρα δολοφονίας.

Η αποκάλυψη του Pepe Escobar

Ωστόσο, ο Pepe Escobar, ένας κολοσσός των γεωπολιτικών αναλύσεων, υποστηρίζει ότι η Ρωσία προειδοποίησε το Πεντάγωνο ότι εάν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ πετύχουν τις τρομοκρατικές τακτικές τους, θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανε ποτέ κάποιος από την Αμερική.
Οι Ρώσοι ήταν αποφασισμένοι να χτυπήσουν με πυρηνικά τις ΗΠΑ εάν η δολοφονία είχε επιτευχθεί…
Με άλλα λόγια, οι πολεμοχαρείς τρελοί και οι εγκληματίες πολέμου στις ΗΠΑ θα ήταν πρόθυμοι να θέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές 333 εκατομμυρίων Αμερικανών, αλλά και πάνω από 8 δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Το σχέδιο δολοφονίας του Putin ήταν πραγματικό... και είναι επίσης αλήθεια ότι η Ρωσία προειδοποίησε πράγματι τις ΗΠΑ ότι η συνέπεια μιας τέτοιας βαρβαρότητας θα ήταν η ολοκληρωτική εξόντωση του αμερικανικού έθνους...

Επειδή απέτυχαν προσπαθούν να απαξιώσουν το γεγονός

Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας της Δύσης προσπάθησε να υποτιμήσει και να απαξιώσει τέτοιες αξιόπιστες πηγές, αποκαλώντας τους «θεωρητικούς συνωμοσίας».
Αρνήθηκαν ότι σχεδιαζόταν απόπειρα δολοφονίας και επιδόθηκαν σε κραυγαλέα ψέματα όπως αυτό ότι υποτίθεται ότι «προσπάθησαν να αποτρέψουν την συνωμοσία»…
Ωστόσο, εμπειρικά και ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πολιτική Δύση όχι μόνο έχει την τάση να δολοφονεί αντίπαλους ηγέτες, αλλά επίσης καυχιέται τακτικά (και ανοιχτά) γι' αυτό.
Για να μην αναφέρουμε το απλό γεγονός ότι αρκετοί υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι μίλησαν ξεδιάντροπα για χτυπήματα αποκεφαλισμού στη Ρωσία, παρά τις απολύτως σαφείς συνέπειες τέτοιων ενεργειών.

Άλλοι, όπως ο διαβόητος πολεμοκάπηλος Γερουσιαστής Lindsey Graham, δεν μπήκε καν στον κόπο να χρησιμοποιήσει κανενός είδους ευφημισμούς, αλλά κάλεσε τις υπηρεσίες των ΗΠΑ, αυτολεξεί «να βγάλουν τον Putin».
Ο πολεμοχαρής John Bolton είπε σχεδόν το ίδιο πράγμα και κάλεσε επίσης για πραξικόπημα στη Ρωσία.
Ο πρώην στρατηγός του αμερικανικού στρατού και διευθυντής της CIA David Petraeus ζήτησε χτυπήματα στη Ρωσία, ενώ το ίδιο το Πεντάγωνο έκανε λόγο για σχέδια αποκεφαλισμού στο Κρεμλίνο.
Αμέσως μετά από τέτοιες δηλώσεις, η Ρωσία άλλαξε το δόγμα της μεγάλης εμβέλειας χτυπήματος, συμπεριλαμβανομένου του προληπτικού.
Η Ρωσία αναβαθμίζει επίσης τακτικά το ήδη εντυπωσιακό στρατηγικό της οπλοστάσιο, μεταξύ άλλων με υπερηχητικά όπλα, ενώ οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κατασκευάσουν ούτε ένα βασικό ICBM λόγω των πραγματικών προβλημάτων με το Στρατιωτικό Βιομηχανικό Συγκρότημά της…
Και όμως, αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για τεράστια ζητήματα της Αμερικής.

Οι δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων έχουν γίνει το «νέο κανονικό» στις ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, η κλοπή ρωσικών συναλλαγματικών αποθεμάτων έχει γίνει το αγαπημένο χόμπι της πολιτικής Δύσης και ένας τρόπος για να χρηματοδοτήσουν τις μαριονέτες στην Ουκρανία… των οποίων η ολοκληρωτική ήττα είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η ταλαιπωρία των εκατομμυρίων κανονικών Ουκρανών Στο μεταξύ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σχεδιάζουν ουσιαστικά μια ακόμη πανδημία, γεγονός για το οποίο ο ρωσικός στρατός προειδοποίησε ανοιχτά…
Ακόμη χειρότερα, η πολιτική τους για «ελεγχόμενη» κλιμάκωση ξεφεύγει από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα πολλαπλές ενέργειες που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως κήρυξη πολέμου στη Ρωσία. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από επιχειρήσεις σαμποτάζ έως άμεσες και έμμεσες τρομοκρατικές επιθέσεις (μέσω ισλαμιστών ριζοσπαστών) .

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συμμετέχουν άμεσα στον σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτών των μαύρων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων (ή και χιλιάδων) Ρώσων αμάχων.
Η πολιτική Δύση προσπαθεί επίσης να παρασύρει πολλές άλλες χώρες σε αυτό το χάος, μεταξύ άλλων μέσω εξαναγκασμού ή ακόμη και άμεσων απειλών…
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι το ΝΑΤΟ θέλει να προκαλέσει τη Ρωσία να αντιδράσει με τον πιο βίαιο δυνατό τρόπο…
Η συνεχής χρήση των νόμιμων γκρίζων ζωνών για τη στόχευση ρωσικών στρατευμάτων και αμάχων είναι εξαιρετικά απογοητευτική, αν και το Κρεμλίνο έχει καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του ως επί το πλείστον.
Προς το παρόν, τουλάχιστον, καθώς η ρωσική υπομονή, αν και απαράμιλλη, έχει τα όριά της.
Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που η Ρωσία συνεχίζει να προειδοποιεί για περαιτέρω κλιμάκωση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η πολιτική Δύση είναι αποφασισμένη να προκαλέσει την πλήρη καταστροφή όλου του κόσμου με τις αποδεδειγμένα παράφρονες ενέργειες και πολιτικές της.
Για την Ρωσία ο στόχος είναι ένας να τελειώσει την Ουκρανία... και αυτό νομοτελειακά συμβαίνει ήδη...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης