Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Hamas δεν θα αποστείλει αντιπροσωπεία στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα στις 15/8

tags :
Η Hamas δεν θα αποστείλει αντιπροσωπεία στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα στις 15/8
Ζήτησε από τους διαμεσολαβητές να παρουσιάσουν ένα σχέδιο βασισμένο στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις, αντί να εμπλακούν σε νέες συνομιλίες για μια νέα συμφωνία
Η Hamas διαμήνυσε δεν σκοπεύει να στείλει διαπραγματευτές στις μέσω διαμεσολαβητών συνομιλίες με το Ισραήλ για μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός-ομηρίας, που θα γίνει την Πέμπτη 15 Αυγούστου στο Κάιρο ή τη Ντόχα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Ζήτησε από τους διαμεσολαβητές να παρουσιάσουν ένα σχέδιο βασισμένο στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις, αντί να εμπλακούν σε νέες συνομιλίες για μια νέα συμφωνία.
«Το κίνημα καλεί τους μεσολαβητές να παρουσιάσουν ένα σχέδιο για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων από το κίνημα στις 2 Ιουλίου 2024, με βάση τις προτάσεις του Biden και το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της Hamas.
«Οι διαμεσολαβητές θα πρέπει να το επιβάλουν αυτό στην κατοχή (το Ισραήλ) αντί να συνεχίσουν περαιτέρω γύρους διαπραγματεύσεων ή νέες προτάσεις που θα παρείχαν κάλυψη για την επιθετικότητα της κατοχής και θα της έδιναν περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει τη γενοκτονία κατά του λαού μας», προσθέτει η δήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης