Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανεξέλεγκτη κόλαση φωτιάς στην Αττική - Στην Πεντέλη το πύρινο μέτωπο, βροχή τα 112 για εκκενώσεις - Στη μάχη 510 πυροσβέστες

Ανεξέλεγκτη κόλαση φωτιάς στην Αττική - Στην Πεντέλη το πύρινο μέτωπο, βροχή τα 112 για εκκενώσεις - Στη μάχη 510 πυροσβέστες
Εκκενώθηκαν η Παλιά και Νέα Πεντέλη
Σχετικά Άρθρα
(Συνεχές upd) Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 11/8 στο Βαρνάβα Αττικής με το πύρινο μέτωπο να απειλεί δεκάδες περιοχές και οικισμούς της βορειοανατολικής Αττικής.
Πλέον, το πύρινο μέτωπο εκτείνεται από το Βαρνάβα έως την Πεντέλη και τη Νέα Μάκρη.
Ήδη, από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 12/8 εκκενώθηκαν Νέα Πεντέλη και Παλιά Πεντέλη, όπως επίσης και τα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και το στρατιωτικό νοσοκομείο 414.
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, τα οποία μαζί με τους περισσότερους από 500 πυροσβέστες θα δώσουν μια πολύ σκληρή μάχη για τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων αναμένεται σημαντική ενίσχυση των ανέμων από τις 9 το πρωί.
Η φωτιά μαίνεται σε ένα μέτωπο περίπου 30 χιλιομέτρων, ενώ ήδη υπάρχουν αναφορές για πολλά καμένα σπίτια.
44_14.jpg
Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων ο Μητσοτάκης

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τη εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Αττική και τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Θα ακολουθήσουν δηλώσεις για την πορεία της πυρκαγιάς και τις ενέργειες του Πυροσβεστικού Σώματος από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Στην Πεντέλη το μέτωπο – "Βροχή" τα 112


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, οι επίγειες δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες, οι οποίες όπως εξακολουθούν να μαίνονται ανεξέλεγκτες.
Η φωτιά έχει εξαπλωθεί στο Πεντελικό Όρος.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, Β. Βαθρακογιάννη στις 04:52 εστάλη μήνυμα από το 112 για ενημέρωση των κατοίκων στους οικισμούς Παλιά και Νέα Πεντέλη, Μελίσσια, Πολιτεία Εκάλη, Ντράφι και Νέα Ερυθραία, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα.
Στις 05:10 εκδόθηκε νέο μήνυμα για την απομάκρυνση των κατοίκων από τους οικισμούς Νέα Πεντέλη προς Μελίσσια και από Παλιά Πεντέλη προς Βριλήσσια.
Στις 05:13 για την απομάκρυνση των κατοίκων από τους οικισμούς Ντράφι, Διώνη και Δαμάρασι Ραφήνας προς Λεωφόρο Μαραθώνα, ενώ στις 05:40 για την απομάκρυνση κατοίκων από τους οικισμούς Νταού Πεντέλης και Άγιο Σπυρίδωνα προς Ραφήνα.
Στις 05:45 ενημερώθηκαν επίσης οι κάτοικοι στην περιοχή της Ανθούσας να είναι σε ετοιμότητα ενώ στις 06:20 δόθηκε εντολή για εκκένωση του οικισμού Ανατολή προς Νέα Μάκρη.
Επίσης, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, εκκενώθηκαν τα νοσοκομεία Παίδων Πεντέλης και 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
2_246.jpg
Στη Νέα Μάκρη οι φλόγες, στον οικισμό Ανατολή

Τα πρώτα σπίτια του οικισμού της Ανατολής στην περιοχή της Νέας Μάκρης έχουν φτάσει οι φλόγες της πυρκαγιάς που ξεκίνησε χθες στην περιοχή του Βαρνάβα.
Στο σημείο επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ εστάλη μήνυμα το 112 για εκκένωση προς Νέα Μάκρη.
anatoli.JPG
Πάνω από 500 πυροσβέστες και 29 εναέρια μέσα


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 510 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 152 οχήματα, καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών, με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων.
Με το πρώτο φως θα απογειωθούν σε δύο κύκλους 29 εναέρια μέσα.
Αρχικά θα σηκωθούν 11 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα και θα ακολουθήσουν άλλα 12 πτητικά μέσα.

Ο κ. Βαθρακογιάννης τόνισε ότι οι άνεμοι κατά τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν ισχυροί, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.
«Δυστυχώς η έντασή τους αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση οι πολίτες των περιοχών που εξελίσσεται η πυρκαγιά να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
112_3.jpg
11_58.jpg
113_3.jpg
Στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ο Χαρδαλιάς

Νέα έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται από τις 6:30 το πρωί της Δευτέρας (12/8) στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ», που έχει στηθεί στο Καπανδρίτι, υπό τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ν. Ρουμελιώτη, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αττικής, Ν. Χαρδαλιά και των τεσσάρων δημάρχων των περιοχών στις οποίες εκτείνεται η πυρκαγιά.
Σημειώνεται ότι στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ» βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ο Ν. Χαρδαλιάς, προκειμένου να παρακολουθεί στενά και να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στα πύρινα μέτωπα της βορειοανατολικής Αττικής.
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι η Περιφέρεια Αττικής παραμένει σε πλήρη επιφυλακή για την προστασία των πολιτών και ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στον Βαρνάβα, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε στο πεδίο, με το σύνολο του προσωπικού και των μέσων του να συνδράμει, όπου και όποτε ζητείται, «άμεσα και με αποτελεσματικότητα».
Να σημειωθεί ότι με προσωπική εντολή του κ. Χαρδαλιά και κατόπιν επικοινωνίας με τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες, διατέθηκαν στο πεδίο των επιχειρήσεων από πολύ νωρίς εκ μέρους της περιφέρειας, όλες οι απαιτούμενες υδροφόρες και τα χωματουργικά μηχανήματα που ζητήθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο.
Σημειώνεται ότι προσωπική εντολή του κ. Χαρδαλιά και κατόπιν επικοινωνίας με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες, διατέθηκαν στο πεδίο των επιχειρήσεων από πολύ νωρίς εκ μέρους της Περιφέρειας, όλες οι απαιτούμενες υδροφόρες και τα χωματουργικά μηχανήματα που ζητήθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο.
Άλλωστε, από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο σχετικός μηχανισμός διατηρείται σε ύψιστη ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.
1_160.jpg
Χώροι υποδοχής πυρόπληκτων στο ΟΑΚΑ - Ειδική πλατφόρμα για τους πληγέντες

Ανοιχτοί είναι οι χώροι του ΟΑΚΑ, ώστε να υποδέχονται πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών που εκκενώθηκαν από την Πυροσβεστική, όπως αποφασίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 11/8 στη συνεδρίαση του αρμόδιου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής (Π.Ε. Αν. Αττικής), στο Καπανδρίτι,  κατόπιν επικοινωνίας του περιφερειάρχη Αττικής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.
Οι χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί και σε ετοιμότητα για όσο διαρκέσουν οι υψηλοί δείκτες επικινδυνότητας για φωτιά στην Αττική, προσφέροντας προστασία και ανακούφιση στους πληγέντες.
Η είσοδος γίνεται από τη λεωφόρο Σπύρου Λούη 1, στο Μαρούσι, από την Πύλη Α, η οποία οδηγεί απευθείας στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο.
Στο μεταξύ, ειδική πλατφόρμα για την προσωρινή διαμονή πληγέντων από την πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου 2024 στην Αττική, την οποία δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, λειτουργεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, επικουρικά των παροχών από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια και Δήμοι).
Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί εδώ: https://emergencypoint.azurewebsites.net/Application/NewAppl?evId=0170f75b-3f01-45ca-8e6e-727849dcdba4
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, επίσης, με το 213 2047893.

Τεράστιο μέτωπο

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για τη φωτιά στο Βαρνάβα παρόλο που το πρώτο εναέριο μέσο, εκτελώντας έμφορτη περιπολία, πραγματοποίησε ρίψη, 5 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς, και σε 10 λεπτά επιχείρησαν οι πρώτες επίγειες δυνάμεις, οι ισχυροί άνεμοι την εξάπλωσαν αστραπιαία, δημιουργώντας της ακραία συμπεριφορά, με συνεχόμενες κηλιδώσεις και νέα μέτωπα πίσω από τις γραμμές ανάσχεσης.
Το πύρινο μέτωπο επεκτάθηκε ραγδαία προς τους οικισμούς Σταμάτα, Μικροχώρι Ωρωπού, Γραμματικό, Ροδόπολη και Αμυγδαλέζα Σταμάτας.
Όπως είπε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, οι φλόγες σε κάποια σημεία ξεπέρασαν τα 25 μέτρα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Γ. Ηλίας, μιλώντας στην ΕΡΤ, έχουν καεί πολλά σπίτια και έχει καταστραφεί όλο το χωριό.
Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ.
Από την πλευρά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Βαρνάβα Σπ. Ηλίας ανέφερε ότι καίγονται ακόμα σπίτια στην περιοχή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Βαρνάβα έχουν καεί 20 σπίτια.
varnavas_3.JPG
Διασώσεις πολιτών

Παράλληλα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος,  μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί πολλές διασώσεις πολιτών, που εγκλωβίστηκαν επειδή αρνήθηκαν να απομακρυνθούν.
«Επειδή λοιπόν σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έχουν εγκλωβιστεί και πυροσβέστες και επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι και τις επόμενες ώρες, επαναλαμβάνουμε την έκκληση προς τους κατοίκους των περιοχών που εξελίσσεται η πυρκαγιά προκειμένου να ακολουθούν υποχρεωτικά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΟΠΚΕ για να απεγκλωβιστούν οι πολίτες από κομβόι 25 αυτοκινήτων, τα οποία πλησίασαν οι φλόγες.
Οι άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους.
Επίσης, έγιναν περισσότεροι από 40 απεγκλωβισμοί πολιτών από την Άμεση Δράση, ενώ σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις οι αστυνομικοί βοήθησαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τις φλεγόμενες περιοχές.
Στην περιοχή βρίσκονται 2 διμοιρίες Υ.ΜΕ.Τ, 13 ομάδες ΟΠΚΕ, 21 ομάδες ΔΙΑΣ και 15 περιπολικά Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης.
varnavas_3.JPG
varnavas_2.JPG
Σε ετοιμότητα νοσοκομεία και κέντρα υγείας

Τα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Καπανδριτίου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, με επιπλέον γιατρούς από τους εφημερεύοντες, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στο X.
Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός Υγείας επισημαίνει επίσης ότι ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα τα νοσοκομεία «ΣΩΤΗΡΙΑ» για πνευμονολογικά περιστατικά και το «Γ. Γεννηματάς» για τυχόν εγκαυματίες.

Τέσσερις στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα - Πυροσβέστης με εγκαύματα

Εν τω μεταξύ τέσσερις άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν οι τρεις στο κέντρο υγείας Καπανδριτίου και ο ένας στο Σισμανόγλειο.
Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής 11/8 μάλιστα, λόγω της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας και τη φωτιάς που εξακολουθεί να καίει έφτασε μήνυμα στους κατοίκους των κοντινών περιοχών να είναι σε ετοιμότητα. Πρόκειται για τους κατοίκους της Ροδόπολης, του Διονύσου, του Αγίου Στεφάνου και της Σταμάτας.
Επίσης, με εγκαύματα νοσηλεύεται ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στον Μαραθώνα.
varnavas_5_2.JPG
fire_attica.JPG
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Διόνυσος - Έκκληση της Δημάρχου οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες και να εκκενώσουν

«Ο δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και εμείς φροντίζουμε για την παροχή άμεσης βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη (έχουμε ήδη φροντίσει για χώρους φιλοξενίας, μέσο μεταφοράς κ.λ.π.)», ενώ «είμαστε σε συνεχή επαφή με τις Αρχές για να εξασφαλίσουμε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον περιορισμό της πυρκαγιάς», δήλωσε η δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου.
Η ίδια μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Διονύσου από την πυρκαγιά, λέγοντας πως «η τεράστια πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή το Βαρνάβα, πλήττει τον δήμο μας, όπως και όμορους δήμους, με μεγάλη σφοδρότητα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ισχυρούς ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες. Οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και οι εθελοντές μας παλεύουν να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς, ώστε να μην επεκταθεί».
Απευθυνόμενη στους πολίτες δήλωσε πως «πρώτιστη προτεραιότητά μας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ζητώ απ' όλους να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των Αρχών και να εκκενώσουν άμεσα τις περιοχές, σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.
Οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς εργάζονται αδιάκοπα κάτω από αντίξοες συνθήκες για να περιορίσουν την καταστροφή και να μας προστατεύσουν. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την αφοσίωση και την αυτοθυσία που πάντα επιδεικνύουν. Ας τους διευκολύνουμε με το να συνεργαστούμε και να μείνουμε μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές».
«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Η δοκιμασία που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη, αλλά είμαι βέβαιη ότι με την αποφασιστικότητα και τη συνεργασία όλων μας, θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε», κατέληξε η κα Μαϊχόσογλου.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Διονύσου από χθες έχει λάβει μια σειρά από μέτρα για την εξυπηρέτηση όσων έχουν ανάγκη, παρέχει νερό και τρόφιμα σε όσους συμμετέχουν ενεργά στη διαχείριση της κατάστασης, αλλά και σε όσους χρήζουν βοήθειας.
Ανοιχτό παραμένει το γήπεδο ποδοσφαίρου της Άνοιξης, επί της οδού Λυκαβηττού 37, για να δεχθεί αδέσποτα ζώα που κινδυνεύουν ή δεσποζόμενα σε περίπτωση εκκένωσης, όπως προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός σε περίπτωση πυρκαγιάς, όπως επίσης και το δημαρχείο Διονύσου, το Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι στη διάθεση των πολιτών.
Με λεωφορείο γίνεται η μετακίνηση των πολιτών στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, εξασφαλίστηκαν διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία, ενώ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου βρίσκεται εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να προσφέρει πρώτες βοήθειες.

ΕΛ.ΑΣ: Οι πολίτες να μην επιστρέφουν  σε περιοχές που κάηκαν- Εκτροπές κυκλοφορίας

Έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε κίνηση προς τις περιοχές που πλήττονται από πυρκαγιές, καθώς με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνεται το έργο της Τροχαίας και των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, απευθύνει η Ελληνική Αστυνομία.
Επιπλέον, καλεί τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που εκδίδονται για εκκένωση περιοχών και να μην επιχειρούν να επιστρέψουν σε περιοχές που έχουν ήδη καεί, για τη δική τους ασφάλεια και για να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση της κατάστασης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων πυρόσβεσης αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στις επιχειρήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
elas_8.JPG

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, λόγω της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας στις περιοχές Βαρνάβα - Σταμάτας - Δροσιάς - Διονύσου - Πεντέλης.
Η Τροχαία έχει προχωρήσει και σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των Λ. Διονύσου και Λ. Μαραθώνος.
Αναλυτικά οι εκτροπές κυκλοφορίας:
1) λεωφόρος Μικροχωρίου
2) Γραμματικού - Καπανδριτίου προς Βαρνάβα
3) είσοδος οικισμού Βαρνάβα
4) λεωφόρος Μαραθώνος, από την οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς λίμνη Μαραθώνα
5) Μαντα και Καπανδριτίου στο ρεύμα προς Βαρνάβα
6) έξοδος χωριού Γραμματικού
7) λεωφόρος Διονύσου θέση Ανατολή
8) λεωφόρος Διονύσου και Θησέως
9) Μ. Αλεξάνδρου από Αγ. Στέφανο προς Μαραθώνα
10) λεωφόρος Μαραθώνος και Κωνσταντινουπόλεως
11) Μ. Αλεξάνδρου και Μακεδονίας
12) Μ. Αλεξάνδρου και Παπανικολή
13) λεωφόρος Δροσιάς - Σταμάτας και Μακαρίου
14) λεωφόρος Μαραθώνος και λεωφόρος Πιπεροπούλου
15) λεωφόρος Μαραθώνος και Αναπαύσεως
16) λεωφόρος Μαραθώνος και Εχετλού
17) λεωφόρος Διονύσου και Μητροπολίτου Κυδωνιών
18) λεωφόρος Διονύσου και λεωφόρος Καΐρη
19) λεωφόρος Διονύσου και Αγ. Ιωάννου
20) κόμβος Αγ. Στεφάνου
21) λεωφόρος Διονύσου και Δημοκρατίας
22) λεωφόρος Διονύσου και Ρόδων
23) Γραμματικό προς Καλέτσι
24) «my market» Γραμματικού προς Ανω Σούλι
25) Σκούφου και Διονύσου
26) Βασιλέως Γεωργίου β και Ιπποκράτους
27) Κλεισθένους και Αναπαύσεως
28) Πεντέλης και Αναπαύσεως
29) Αλεξάνδρου Παναγούλη και Πεντέλης
30) πλατεία Παλιάς Πεντέλης.
attiki_kapnos.JPG
attica_fire.JPG
ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή, μην πλησιάζετε αγωγούς και κολόνες με εμφανείς ζημιές

Με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί με ανακοίνωσή του τους κατοίκους σε όλες τις πληγείσες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προσεγγίζουν σε καμία περίπτωση αγωγούς, κολόνες ή άλλα στοιχεία του Δικτύου τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε παρουσιάζουν εμφανείς ζημιές.
Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης διαπιστώσει την ύπαρξη στοιχείων του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές, παρακαλείται να ειδοποιήσει άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000 ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

varnavas_6.jpgvarnavas_5_1.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης