Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Putin: Δεν έχει αντίπαλο… η ρωσική τεχνογνωσία σε οπλικά συστήματα – Αποδεδειγμένη η αξία τους

Μήνυμα Putin: Δεν έχει αντίπαλο… η ρωσική τεχνογνωσία σε οπλικά συστήματα – Αποδεδειγμένη η αξία τους
Η Ρωσία είναι έτοιμη να αναπτύξει ένα σύστημα ισότιμης, αδιαίρετης ασφάλειας στον κόσμο είπε ο Putin
Η τεχνογνωσία της Ρωσίας σε οπλικά συστήματα δεν έχει αντίπαλο υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, αναφέροντας πως πολλά ρωσικά όπλα έχουν ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους στο πεδίο της μάχης.
Σε μήνυμα του ενόψει της έναρξης του Φόρουμ «Στρατός – 2024» ο Putin τόνισε ότι στο Φόρουμ θα παρουσιαστούν σε μεγάλη κλίμακα τα προηγμένα, και από πολλές απόψεις μοναδικά επιτεύγματα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.
Στο Φόρουμ αναμένεται να παρουσιαστούν πάνω από 240 «δείγματα» εξαγωγικών όπλων, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού.

Καινοτόμα και αποτελεσματικά όπλα

«Θα ήθελα να τονίσω ότι η εγχώρια τεχνογνωσία που προσφέρει καινοτόμες λύσεις, δεν έχουν ανάλογο τους ενώ έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους στο πεδίο της μάχης.
Επιπλέον, τα κύρια, βασικά χαρακτηριστικά τους βελτιώνονται συνεχώς.
Η εργασία των σχεδιαστών, των μηχανικών, των επιστημόνων και των εργατών στα αμυντικά εργοστάσια συνεχίζεται ενεργά, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μάχης που έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» σημείωσε ο Putin, αναφέροντας πως το Φόρουμ αυτό προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ξένων.

Ισότιμη αδιαίρετη ασφάλεια

Η Ρωσική Ομοσπονδία είναι έτοιμη να αναπτύξει ένα σύστημα ισότιμης αδιαίρετης ασφάλειας στον κόσμο μαζί με ξένους εταίρους και εκτιμά το ενδιαφέρον τους για το φόρουμ «Στρατός -2024» υπογράμμισε ο Putin.
«Εκτιμούμε τέτοιο ενδιαφέρον, εκτιμούμε τις συνεργασίες μας και είμαστε έτοιμοι να τις αναπτύξουμε, να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε ισότιμη αδιαίρετη ασφάλεια, να οικοδομήσουμε έναν νέο, πιο δίκαιο, πολυπολικό κόσμο μια ειλικρινή, ζωηρή απάντηση», είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Putin.
Όπως είπε,, δεκάδες χώρες έστειλαν αντιπροσωπευτικές αντιπροσωπείες στο Φόρουμ, περισσότερες από 120 εταιρείες έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή και αρκετές ξένες εκθέσεις θα βρίσκονται στο χώρο του «Στρατός – 2024».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης