Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Απολαύστε» - Η μεγάλη επιστροφή του Trump στο X (Twitter) - Ανάρτηση μετά από 1,5 χρόνο και live συνέντευξη από τον... Musk

«Απολαύστε» - Η μεγάλη επιστροφή του Trump στο X (Twitter) - Ανάρτηση μετά από 1,5 χρόνο και live συνέντευξη από τον... Musk
«Απολαύστε» ήταν το νέο του μήνυμα, προμηνύοντας τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει από τον δισεκατομμυριούχο της Tesla, Elon Musk... σε ρόλο δημοσιογράφου
Με ένα βίντεο, στο οποίο καλεί τους υποκτηρικτές του να κάνουν δωρεές στην εκστρατεία του πριν τις αναμενόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ επιστρέφει ο Donald Trump στην πλατφόρμα «Χ», πρώην Twitter.
«Απολαύστε» ήταν το νέο του μήνυμα, προμηνύοντας τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει από τον δισεκατομμυριούχο της Tesla, Elon Musk... σε ρόλο δημοσιογράφου.
Ο Donald Trump, τέως πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, επανήλθε στο «Χ» μετά από χρόνια αποχή με την τελευταία του ανάρτηση να είναι μια φωτογραφία στις 25 Αυγούστου του 2023, ενώ πριν από αυτήν η τελευταία του δημοσίευση ήταν το 2021.
Σημειώνεται πως το τότε Τwitter απαγόρευσε τη δραστηριότητα του Trumo στην πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2021, μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Το Twitter δήλωσε τότε ότι «ανέστειλε μόνιμα» τον λογαριασμό του λόγω της απειλής περαιτέρω βίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις άλλων πλατφορμών όπως το Facebook.
Στο ενδιάμεσο διάστημα της μακράς απουσίας του, βέβαια, από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Τραμπ είναι ιδιαίτερα ενεργός στον ιστότοπο Truth Social, που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του.
12345_3.PNG
Επέστρεψε πριν τη συνέντευξη στον Elon Musk 

Η επιστροφή του στο «X», ωστόσο, συμπίπτει με την ημέρα που ο Elon Musk - ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας - θα πάρει συνέντευξη από τον Trump, που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Αυγούστου ( περίπου στις 3π.μ. ώρα Ελλάδος, 8μμ ώρα ΗΠΑ).
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας πρόκειται να πάρει συνέντευξη από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ  Donald Trump στο «Χ», ενέργεια που θα μπορούσε να προσφέρει στον πρώην πρόεδρο την ευκαιρία για να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο, σε μια περίοδο κατά την οποία η προεκλογική εκστρατεία του θεωρείται πως έχει ακολουθήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης