Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική θύελλα «σήκωσε» το Donetsk: Κατέρρευσαν οι γραμμές της ουκρανικής άμυνας στο Lisichnoye

Ρωσική θύελλα «σήκωσε» το Donetsk: Κατέρρευσαν οι γραμμές της ουκρανικής άμυνας στο Lisichnoye
Τα ρωσικά στρατεύματα διαθέτουν πλέον με επιτυχία την πρωτοβουλία των κινήσεων στην κατεύθυνση του Donetsk και διασπούν τις γραμμές της ουκρανικής άμυνας
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να σημειώνουν κρίσιμες νίκες στις πολεμικές ζώνες της σύγκρουσης με την Ουκρανία.
Αυτή τη φορά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να απελευθερώσουν τον οικισμό Lisichnoye, που βρίσκεται στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στον επίσημο λογαριασμό του στο Telegram.
Όπως σημειώθηκε από το στρατιωτικό τμήμα, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αύξησαν με επιτυχία τον ρυθμό της επίθεσης προς την κατεύθυνση του Donetsk.
Χάρη σε αυτό, ένα άλλο χωριό ελευθερώθηκε από τον ρωσικό στρατό.
«Ως αποτέλεσμα ενεργών επιχειρήσεων, μονάδες των ρωσικών στρατευμάτων απελευθέρωσαν τον οικισμό Lisichnoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk», εξηγεί το ανακοινωθέν του υπουργείου Άμυνας.
Σημειώνεται επίσης ότι τα ρωσικά στρατεύματα διαθέτουν πλέον με επιτυχία την πρωτοβουλία των κινήσεων στην κατεύθυνση του Donetsk και διασπούν τις γραμμές της ουκρανικής άμυνας.
«Συνεχίζεται η εκκαθάριση άλλων οικισμών από τους εθνικιστές», .
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε την αποστολή επιπλέον στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή του Kursk.
Τα εν λόγω στρατεύματα αναπτύχθηκαν ως εφεδρεία της Βόρειας Στρατιάς που επιχειρεί στην περιοχή μετά την ουκρανική εισβολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης