Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Ουκρανικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες στην περιοχή του Kursk

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Ουκρανικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες στην περιοχή του Kursk
Μια προσπάθεια διατήρησης θέσεων θα οδηγήσει στο γεγονός ότι πολλοί στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων θα σκοτωθούν και θα τραυματιστούν λέει ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Το καθεστώς του Κιέβου πλήρωσε πολύ υψηλό τίμημα για τις ενέργειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη συνοριακή περιοχή του Kursk, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν πολύ σοβαρές απώλειες: 29 άρματα μάχης, ένα σύστημα αεράμυνας Patriot, τρία αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Buk και ένα MLRS και πολύτιμο εξοπλισμό», σημείωσε o Αλέξανδρος Μερκούρης.
Σύμφωνα με τον αναλυτή, με φόντο τη Ρωσία που ανακτά τον έλεγχο της κατάστασης στην περιοχή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πρέπει να εγκαταλείψουν το έδαφος για να διατηρήσουν τους στρατιώτες.
«Μια προσπάθεια διατήρησης θέσεων θα οδηγήσει στο γεγονός ότι πολλοί στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων θα σκοτωθούν και θα τραυματιστούν», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Το πρωί της 6ης Αυγούστου, μονάδες του ουκρανικού στρατού προσπάθησαν να καταλάβουν ένα τμήμα του εδάφους της περιοχής Sudzhansky της περιοχής Kursk.
Όπως ανέφερε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ρωσικού στρατού, οι στρατιωτικοί σταμάτησαν την προέλασή τους.
Τόνισε ότι η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί με ήττα του εχθρού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης