Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει με συστήματα Iskander άλλες χώρες - «Βροχή» αιτημάτων στην Rosoboronexport

Η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει με συστήματα Iskander άλλες χώρες - «Βροχή» αιτημάτων στην Rosoboronexport
Σύμφωνα με τον Mikheev, η εταιρεία δέχεται ήδη αιτήσεις για την προμήθεια αυτών των όπλων υψηλής τεχνολογίας και είναι έτοιμη να συζητήσει τους όρους των συναλλαγών με τις ενδιαφερόμενες χώρες
Στο διεθνές στρατιωτικό-τεχνικό φόρουμ Army-2024, ο επικεφαλής της εταιρείας Rosoboronexport, Alexander Mikheev, ανακοίνωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προμηθεύσει πυραυλικά συστήματα Iskander στους στρατηγικούς της εταίρους.
Σύμφωνα με τον Mikheev, η εταιρεία δέχεται ήδη αιτήσεις για την προμήθεια αυτών των όπλων υψηλής τεχνολογίας και είναι έτοιμη να συζητήσει τους όρους των συναλλαγών με τις ενδιαφερόμενες χώρες.
Τα πυραυλικά συστήματα Iskander θεωρούνται ένα από τα πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα είδη όπλων, ικανά να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής αντικειμένων υψηλής προστασίας και της καταστολής της υποδομής του εχθρού. Η δυνατότητα εξαγωγής των συστημάτων υποδηλώνει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ της Ρωσίας και των εταίρων της, καθώς και την πρόθεση ενίσχυσης της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας.
Ο Alexander Mikheev τόνισε ότι η Rosoboronexport είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις και είναι έτοιμη να συζητήσει τις λεπτομέρειες πιθανών συναλλαγών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την προμήθεια και των δύο τυπικών εκδόσεων των συγκροτημάτων και τις τροποποιήσεις τους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες συγκεκριμένων πελατών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης