Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγωδία: Οι Ουκρανοί μετρούν 2.030 νεκρούς και 35 καμένα τανκ στο Kursk

Τραγωδία: Οι Ουκρανοί μετρούν 2.030 νεκρούς και 35 καμένα τανκ στο Kursk
Οι Ρώσοι στρατιώτες σταμάτησαν την κίνηση των ουκρανικών κινητών μονάδων στο Kursk αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας
Για τεράστιες απώλειες των Ουκρανών τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε στρατιωτικό εξοπλισμό στο πλαίσιο της επιχείρησης τους στο Kursk κάνει λόγο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Όπως αναφέρεται, μέχρι στιγμής οι Ουκρανοί μετρούν 2.030 νεκρούς στρατιώτες καθώς και 35 καμένα τανκ.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει πως οι Ρώσοι στρατιώτες σταμάτησαν την προέλαση των κινητών μονάδων του εχθρού στην κατεύθυνση του Kursk καθώς και ότι απέτρεψαν μια επίθεση των Ουκρανών στην κατεύθυνση του οικισμού Martynovka.
«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ενέργειες των μονάδων της ομάδας δυνάμεων «Βορράς» και των εφεδρειών, τα χτυπήματα της στρατιωτικής αεροπορίας και των drones, τα πυρά πυροβολικού σταμάτησαν τις προσπάθειες των εχθρικών κινητών μονάδων με τεθωρακισμένα οχήματα να διαρρήξουν βαθιά στο ρωσικό έδαφος, στους οικισμούς Obshchiy Kolodez, Snagost, Kauchuk, Alekseevsky» τονίζει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Μια επίθεση των μονάδων της 82ης Ταξιαρχίας Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση της Martynovka απωθήθηκε.
Έως και 15 Ουκρανοί στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα και δύο αυτοκίνητα τους καταστράφηκαν» τονίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης