Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Βραζιλία τα είπε όλα: Η επίθεση στο Kursk είναι το μοιραίο λάθος της Ουκρανίας - Θα το πληρώσει ακριβά όπως ο... Ναπολέοντας

Η Βραζιλία τα είπε όλα: Η επίθεση στο Kursk είναι το μοιραίο λάθος της Ουκρανίας - Θα το πληρώσει ακριβά όπως ο... Ναπολέοντας
«Όπως όλοι οι προηγούμενοι εισβολείς, η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πληρώσουν υψηλό τίμημα για την επίθεση στο ρωσικό έδαφος», ανέφερε ο Marcelo Zeru, σύμβουλος της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος της Βραζιλίας
Η ουκρανική ηγεσία έκανε ένα μοιραίο λάθος εξαπολύοντας μαζική επίθεση στην περιοχή του Kursk και θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις ενέργειές της, έγραψε σε άρθρο του, ο Marcelo Zeru, σύμβουλος της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος της Βραζιλίας, ιδρυτής του οποίου είναι ο πρόεδρος της χώρας Luiz Inacio Lula da Silva.
«Όπως όλοι οι προηγούμενοι εισβολείς, η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πληρώσουν υψηλό τίμημα για την επίθεση στο ρωσικό έδαφος», είπε σχετικά.
«Αυτό συνέβη με τον Ναπολέοντα και τα φασιστικά στρατεύματα».
Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι η επίθεση στο ρωσικό έδαφος έχει στόχο να πείσει τους δυτικούς εταίρους του Κιέβου ότι η Ουκρανία μπορεί όχι μόνο να συνεχίσει να συμμετέχει στη σύγκρουση, αλλά και να απειλεί τη Ρωσία στο δικό της έδαφος.
«Αυτή είναι μια προσπάθεια να πειστούν οι δυτικοί εταίροι ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να εξαναγκαστεί σε καμία διαπραγμάτευση και ότι, αντίθετα, θα πρέπει να σταλεί περισσότερη βοήθεια», είπε.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, από την έναρξη των εχθροπραξιών στην κατεύθυνση του Kursk, το Κίεβο έχει χάσει έως και 2.030 στρατιωτικούς, 35 άρματα μάχης και 31 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης