Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάρωσαν οι Τούρκοι: Οι Ένοπλες Δυνάμεις κυριάρχησαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ελεύθερων σκοπευτών – Στην Ελλάδα μας έφαγαν οι καριέρες

Σάρωσαν οι Τούρκοι: Οι Ένοπλες Δυνάμεις κυριάρχησαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ελεύθερων σκοπευτών – Στην Ελλάδα μας έφαγαν οι καριέρες

Η ομάδα της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων τερμάτισε τον αγώνα στην πρώτη θέση

Σχετικά Άρθρα
Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) σημείωσαν αξιοσημείωτη επιτυχία στον 8ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ομάδας Καλύτερου Σκοπευτή στη Γερμανία, εξασφαλίζοντας την πρώτη και τη δεύτερη θέση.
Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Τρίτη, ο διαγωνισμός, ο οποίος διεξήχθη από τις 4 έως τις 12 Αυγούστου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Hohenfels στη Γερμανία, διοργανώθηκε από τη Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ για Ευρώπη και Αφρική και συμμετείχαν 36 ομάδες, με την Τουρκία να εκπροσωπείται από ομάδες της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Τουρκίας και της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες από 19 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Καναδά, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο και Σλοβενία.
«Υπό την ευθύνη της Διοίκησης της Σχολής Καταδρομών Βουνού και του Κέντρου Εκπαίδευσης, και οι δύο ομάδες μας σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία», ανέφερε το υπουργείο.
«Η ομάδα της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων τερμάτισε τον αγώνα στην πρώτη θέση, ενώ η ομάδα της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων εξασφάλισε τη δεύτερη θέση».
Στην Ελλάδα μας έφαγαν οι καριερίστες…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης