Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κόλαφος η Καρυστιανού: «Νέοι συνεργοί εμφανίζονται στο έγκλημα των Τεμπών» - Σοβαρές αιχμές για Τζιτζικώστα και Βόζενμπεργκ

Κόλαφος η Καρυστιανού: «Νέοι συνεργοί εμφανίζονται στο έγκλημα των Τεμπών» - Σοβαρές αιχμές για Τζιτζικώστα και Βόζενμπεργκ
Η κ. Καρυστιανού θέτει σοβαρά ερωτήματα, τόσο για τον νέο Έλληνα Επίτροπο στην ΕΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα όσο και για την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ
Με μια νέα ανάρτηση-κόλαφο η Μαρία Καρυστιανού, χαροκαμένη μάνα των Τεμπών, τονίζει πως το παιδί της μεγάλωσε σε έναν άδικο κόσμο ενώ σημειώνει πως όταν την ανταμώσει ξανά «αυτό θα έχει αλλάξει»
«Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης» επισημαίνει η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023».

Στο κάδρο Τζιτζικώστας και Βόζενμπεργκ - «Καινούριοι συνεργοί θα εμφανίζονται στο έγκλημα»

Παράλληλα, η Μαριά Καρυστιανού θέτει σοβαρά ερωτήματα τόσο για τον νέο Έλληνα Επίτροπο στην ΕΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα όσο και για την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ.
Επισημαίνεται ότι η ευρωβουλευτής της ΝΔ θα είναι η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενώ στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι να αναλάβει ο Έλληνας επίτροπος τον τομέα των Μεταφορών.
Όπως υπογραμμίζει η κ. Καρυστιανού στην ανάρτησή της, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Απ. Τζιτζικώστα και της Ελ. Βόζεμπεργκ, «καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο. Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν έχει ακόμη δικαστεί .
Καινούριοι συνεργοί στο έγκλημα θα εμφανίζονται… Αναμενόμενο.
Όσο πλησιάζουμε στην αλήθεια, τόσο εσείς επιδίδεστε σε κινήσεις πανικού και συγκάλυψης. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε διαρκώς την ενοχή και την ανασφάλεια μέσα στην οποία βρίσκεστε.
Η αλήθεια είναι τόσο δυνατή και φωτεινή που παρά τις προσπάθειες σας, διαρκώς ξεφύγει και γίνεται φανερή σε όλους . Φαντάζετε μικροί και ασήμαντοι δίπλα της.
Δειλοί και υποχθόνιοι. Τόσο τυφλοί στην αλαζονεία σας που πιστέψατε ότι θα νικήσετε την απαράμιλλη αγάπη της μάνας προς το παιδί . Τα βάλατε με τις πιο μεγάλες δυνάμεις . Αυτές που κινούν τον άνθρωπο και τη ζωη την ίδια. Η δική μας νίκη ανταποκρίνεται στη μοναδική υπεροχή της αλήθειας.
Ελπίζετε ότι θα βρίσκετε εύκολα θύματα – ανήθικους ανθρώπους που διακυβεύουν τις ζωές και την υπόληψη τους για να σας εξυπηρετούν;;. Για πόσο ακόμη;;;
Φιλόδοξοι ανίκανοι ατομιστές που πουλάνε τους όρκους, την ιδεολογία και την ψυχή τους για μια «θεσούλα» εξουσίας. Ουδόλως νοιάζονται αν είναι ο χλευασμός της κοινωνίας. Κουνάνε το δάχτυλο , επιδεικτικά γιατί πιστεύουν ότι εσαεί θα είναι ατιμώρητοι…
Ποια δικτατορία θυμάστε να κράτησε για τόσο πολύ;
Ανόητοι, φαύλοι κληρονόμοι ! Δεν εργαστήκατε ποτέ. Γνωρίζετε μόνο πως είναι να ζεις βολεμένος .
Χωρίς την προδιαγεγραμμένη πορεία σας ποιος ξέρει τι θα ήσασταν….
Προς το παρόν εμμονικοί με την εξουσία δεν βλέπετε τον ξεπεσμό σας που έχει ήδη αρχίσει.
Στο κάλεσμα μας για δικαιοσύνη και αποκατάσταση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων που συνεχίζουν να ζουν, υπάρχει ανταπόκριση και αλληλεγγύη . Όλο και μεγαλώνει το ρεύμα των ανθρώπων που κινούνται προς την αλήθεια.
Το παιδί μου μεγάλωσε σε έναν άδικο κόσμο. Όταν την ανταμωσω ξανά αυτό θα έχει αλλάξει .
Σε μια μελλοντική Ελλάδα, τα δίκαια θα αποδίδονται στους δίκαιους»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης