Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής) για τη διυπουργική Μητσοτάκη: Επικοινωνιακά τρικ και όχι λύσεις από τη ΝΔ

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος βουλευτής) για τη διυπουργική Μητσοτάκη: Επικοινωνιακά τρικ και όχι λύσεις από τη ΝΔ

Η κυβέρνηση της ΝΔ απέτυχε για ακόμη μία φορά να προσφέρει τις αναγκαίες λύσεις και να δράσει αποτελεσματικά

Σχετικά Άρθρα
Με μία άκρως επικριτική δήλωση, ο κ. Δημητροκάλλης επιτέθηκε στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του τελευταίου.
Η δήλωση ήρθε ως απάντηση στη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την Ανατολική Αττική, καταδεικνύοντας την ανεπάρκεια του κυβερνητικού μηχανισμού.
Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής τόνισε ότι η πρόσφατη διυπουργική σύσκεψη ήταν "μια επικοινωνιακή φιέστα, χωρίς καμία ουσιαστική λύση για τους πολίτες".
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση της ΝΔ απέτυχε για ακόμη μία φορά να προσφέρει τις αναγκαίες λύσεις και να δράσει αποτελεσματικά σε μια κρίσιμη στιγμή.
"Οι Έλληνες δεν χρειάζονται άλλες συσκέψεις, αλλά δράση και αποτελεσματικότητα", πρόσθεσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανικανότητα και έλλειψη αποφασιστικότητας.
Ο κ. Δημητροκάλλης δεν παρέλειψε να κατακρίνει το περίφημο "επιτελικό κράτος" της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι η καταστροφή από την πυρκαγιά ανέδειξε την πλήρη αποτυχία του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Νέα Δημοκρατία, αντί να δώσει προτεραιότητα στη λήψη ουσιαστικών μέτρων, περιορίστηκε σε επικοινωνιακά τρικ που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Ακολουθεί η δήλωση:

"Η καταστροφή που βιώσαμε από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική αναδεικνύει την πλήρη αποτυχία του υποτιθέμενου "επιτελικού κράτους" της ΝΔ.
Η διυπουργική σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια επικοινωνιακή φιέστα, χωρίς καμία ουσιαστική λύση για τους πολίτες.
Οι Έλληνες δεν χρειάζονται άλλες συσκέψεις, αλλά δράση και αποτελεσματικότητα, τα οποία η κυβέρνηση αποδεικνύεται συνεχώς ανίκανη να προσφέρει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης