Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλκιδική: Χειροπέδες και στον επικεφαλής της κατασκήνωσης που έχασε τη ζωή της η 8χρονη

Χαλκιδική: Χειροπέδες και στον επικεφαλής της κατασκήνωσης που έχασε τη ζωή της η 8χρονη
Ενώπιον του Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 14/8, η 19χρονη ομαδάρχισσα
Σχετικά Άρθρα
Συνελήφθη από την Ελληνική Αστινομία και ο 34χρονος επικεφαλής της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου μια 8χρονη πνίγηκε στην πισίνα.
Ήδη, οδηγήθηκε στο Αστυνομό Τμήμα Κασσάνδρας, ενώ ενώπιον του Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 14/8, η 19χρονη ομαδάρχισσα που συνελήφθη χθες, μετά μετά την τραγωδία στην κατασκήνωση στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 13/8, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε η κατασκήνωση.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας Κατασκηνωτική Εκπαιδευτική Α.Ε., την «Τρίτη 13 Αυγούστου αφού είχε ολοκληρωθεί το μεσημεριανό φαγητό και οι κατασκηνωτές βρισκόταν στα δωμάτια τους για τη μεσημεριανή ανάπαυση διαπιστώθηκε ότι έλειπε μία κατασκηνώτρια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της κατασκήνωσης και ομάδα στελεχών άρχισε να την αναζητά στους χώρους της κατασκήνωσης.
Η κατασκηνώτρια εντοπίστηκε στην πισίνα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Στην κατασκηνώτρια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και με τη χρήση απινιδωτή από το ιατρικό προσωπικό της κατασκήνωσης και το ΕΚΑΒ που καλέστηκε αμέσως στον χώρο.
Ασθενοφόρο μετέφερε την κατασκηνώτρια στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και κατόπιν στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της κατασκηνώτριας μας και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο τις αρχές για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος».

www/bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης