Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για εναέρια μέσα: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής τεκμηριώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης

Ελληνική Λύση για εναέρια μέσα: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής τεκμηριώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης
"Αλήθεια, τι απέγιναν τα δισεκατομμύρια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την πολιτική προστασία; Γιατί δεν πέταξαν τα υπόλοιπα Canadair και τα άλλα πτητικά μέσα του στρατού;"
Σχετικά Άρθρα
«Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την χρήση των πτητικών μέσων δασοπυρόσβεσης, τεκμηριώνει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη», υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση και ξεκαθαρίζει ότι «θα απαιτήσει λογοδοσία και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Πυροσβεστική για τα πτητικά μέσα που επιχείρησαν στις πυρκαγιές της Αττικής, «σύμφωνα με την λεπτομερή ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, προκύπτει ότι από τα 17 Canadair που διαθέτουμε χρησιμοποιήθηκαν μόλις 3, εκ των οποίων τα δύο είναι τα παλαιότερα τ. 215. Αντίστοιχα, χρησιμοποιήθηκαν μόλις δύο ελικόπτερα, ένα Σινούκ και ένα Σούπερ Πούμα! Τα υπόλοιπα 15 πτητικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, φαίνεται ότι είναι «ενοικιαζόμενα».
Αλήθεια, τι απέγιναν τα δισεκατομμύρια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την πολιτική προστασία; Γιατί δεν πέταξαν τα υπόλοιπα Canadair και τα άλλα πτητικά μέσα του στρατού;
Με ποιες διαγωνιστικές διαδικασίες επελέγησαν τα υπόλοιπα πτητικά μέσα που εκ του αποτελέσματος απέτυχαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους; Ποιο το συνολικό κόστος και ποιες οι εταιρείες που ωφελήθηκαν;».
Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «θα απαιτήσει λογοδοσία και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο».

www.bankkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης