Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 πέταξαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα και προκάλεσαν τρόμο στους δυτικούς...

Δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 πέταξαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα και προκάλεσαν τρόμο στους δυτικούς...
Η πτήση των βομβαρδιστικών Tu-22M3, που αποτελούν μέρος των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 πέταξαν πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας.
Η πτήση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης εκπαιδευτικής αποστολής και προσέλκυσε αυξημένη προσοχή από ξένες χώρες, οι οποίες έστειλαν μαχητικά τους για να συνοδεύσουν τα ρωσικά αεροσκάφη σε ορισμένα στάδια της διαδρομής.
Η πτήση των βομβαρδιστικών Tu-22M3, που αποτελούν μέρος των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, η πτήση πραγματοποιήθηκε πάνω από ουδέτερα ύδατα, χωρίς να παραβιάζονται τα σύνορα άλλων κρατών.
Ωστόσο, η παρουσία ρωσικών βομβαρδιστικών στην περιοχή προκάλεσε την αντίδραση των ξένων αεροπορικών δυνάμεων, οι οποίες εσπευσμένα τα μαχητικά τους για να συνοδεύσουν ρωσικά αεροσκάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης