Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jeffrey Sachs (καθηγητής Columbia): Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Kursk θα φέρει απόλυτη καταστροφή για την Ουκρανία

Jeffrey Sachs (καθηγητής Columbia): Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Kursk θα φέρει απόλυτη καταστροφή για την Ουκρανία
Οι δυτικές στρατιωτικές δυνάμεις παρέχουν πληροφορίες στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και είναι επίσης παρούσες στη ζώνη μάχης, τονίζει ο γνωστός οικονομολόγος
Η εισβολή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη ρωσική περιφέρεια του Kursk, που διεξάγεται υπό τον πλήρη συντονισμό του ΝΑΤΟ, είναι πιθανό να εξελιχθεί σε πλήρη καταστροφή, όπως προβλέπει ο Αμερικανός οικονομολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Columbia, Jeffrey Sachs.
«Η Ουκρανία φέρει το κύριο βάρος των θανάτων και τίποτα δεν συμβαίνει στο Κίεβο χωρίς την έγκριση ή την καθοδήγηση των ΗΠΑ. Αλλά αυτή η επιχείρηση είναι πιθανό να είναι μια καταστροφή», τόνισε σχετικά ο Sachs, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κανάλι YouTube Judging Freedom.
Όπως σημείωσε ο ακαδημαϊκός, οι δυτικές στρατιωτικές δυνάμεις παρέχουν πληροφορίες στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και είναι επίσης παρούσες στη ζώνη μάχης. Βοηθούν τον στρατό του καθεστώτος του Κιέβου στοχεύοντας και λειτουργώντας οπλικά συστήματα και χρηματοδοτούν ενεργά τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτή η σύγκρουση συμβαίνει, πρώτα και κύρια, μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, συνόψισε με νόημα ο γνωστός οικονομολόγος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης