Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγαλώνει το κίνημα MAGA: Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε τατουάζ με το όνομα του Trump στο ... μέτωπο της

Μεγαλώνει το κίνημα MAGA: Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε τατουάζ με το όνομα του Trump στο ... μέτωπο της
Το βίντεο απεικονίζει την 21χρονη να κάθεται στην καρέκλα ενός τατουατζίδικου στο Λονδίνο, όπου ένας καλλιτέχνης της κάνει το τατουάζ στο μέτωπο
Μια παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου και μοντέλο του OnlyFans προκάλεσε σάλο στη Βρετανία, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει κάνει τατουάζ το όνομα του Donald Trump στο κούτελό της.
Σύμφωνα με την New York Post, πρόκειται για την 21χρονη Rain Monroe, η οποία αυτοαποκαλείται «Trump Girl» που δημοσίευσε διάφορα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία φαίνεται να έχει κάνει τατουάζ το επίθετο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο μέτωπό της.
Στη λεζάντα της σημείωσε θριαμβευτικά «Το έκανα», και χρησιμοποίησε το χάσταγκ #trumpgirl».
Το βίντεο απεικονίζει την 21χρονη να κάθεται στην καρέκλα ενός τατουατζίδικου στο Λονδίνο, όπου ένας καλλιτέχνης της κάνει το τατουάζ στο μέτωπο.

«Νομίζω ότι είναι το καλύτερο τατουάζ που έχω κάνει ποτέ», λέει ο καλλιτέχνης, προτού σηκώσει τον αντίχειρα σε μια ένδειξη ικανοποίησης από τη δουλειά του.
Οι αντιδράσεις, ωστόσο, αφορούσαν τόσο στο πολιτικό μήνυμα της ασιθητικής της παρέμβασης, όσο και στην αυθεντικότητα του τατουάζ.
Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι ψεύτικο, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως κάποιος θα έκανε ένα τέτοιο τατουάζ.
Παρόλα αυτά, η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι αληθινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης