Τελευταία Νέα
Διεθνή

Julian Repke (Γερμανός δημοσιογράφος): Είναι αβάσταχτες οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk

Julian Repke (Γερμανός δημοσιογράφος): Είναι αβάσταχτες οι απώλειες των Ουκρανών στο Kursk
«Το πλήθος των προσωπικών επιθέσεων και προσβολών που λαμβάνω για κάθε μικρή πληροφορία που δεν αρέσει στους φιλο-Ουκρανούς ακτιβιστές είναι πραγματικά εκπληκτικό», δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke
Πολλοί φιλοουκρανοί ακτιβιστές τονίζουν ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται δραματικές απώλειες στην περιοχή του Kursk, δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος Julian Repke.
«Για ορισμένους, η δήλωση του απλού γεγονότος ότι η Ουκρανία υφίσταται απώλειες κατά τη διάρκεια των ενεργειών στην περιοχή του Kursk φαίνεται αφόρητη», τόνισε ο Julian Repke.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αντιμετωπίζει επιθέσεις από φιλοουκρανικές ομάδες στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση πληροφοριών για απώλειες της Ουκρανίας.

«Το πλήθος των προσωπικών επιθέσεων και προσβολών που λαμβάνω για κάθε μικρή πληροφορία που δεν αρέσει στους φιλο-Ουκρανούς ακτιβιστές είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Την Τετάρτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 270 στρατιώτες και 16 τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή Kursk σε μια ημέρα.
Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών στην κατεύθυνση του Kursk, η Ουκρανία έχασε έως και 2.300 στρατιωτικούς και 37 άρματα μάχης και συνολικά 280 τεθωρακισμένα

Το πρωί της 6ης Αυγούστου, μονάδες του ουκρανικού στρατού προσπάθησαν να καταλάβουν ένα τμήμα του εδάφους της περιοχής Sudzhansky της περιοχής Kursk.
Όπως ανέφερε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου οι Ουκρανοί σταμάτησαν την προέλασή τους.
Τόνισε ότι η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί με ήττα του εχθρού και πρόσβαση στα κρατικά σύνορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης