Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yan Gagin (Donetsk): Στο Kursk ξένοι πολεμούν για τον Ουκρανικό στρατό, πιθανώς και προσωπικό του ΝΑΤΟ

Yan Gagin (Donetsk): Στο Kursk ξένοι πολεμούν για τον Ουκρανικό στρατό, πιθανώς και προσωπικό του ΝΑΤΟ
Κατά τη γνώμη του συμβούλου Yan Gagin, η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό και σε αυτήν συμμετέχουν μόνο καλά εκπαιδευμένοι μαχητές
Πολωνοί, Γάλλοι και Αμερικανοί πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών μονάδων που επιτέθηκαν στην περιοχή του Kursk, ίσως υπάρχουν αξιωματικοί και προσωπικό του ΝΑΤΟ ανάμεσά τους, δήλωσε ο Yan Gagin σύμβουλος του αρχηγού του Donetsk.
Κατά τη γνώμη του Yan Gagin, η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό και σε αυτήν συμμετέχουν μόνο καλά εκπαιδευμένοι μαχητές.
«Ήδη χάνουν σοβαρές εφεδρείες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξένους μισθοφόρους, ίσως, θα πω, αυτοί είναι αξιωματικοί και προσωπικό του ΝΑΤΟ που είναι παρόν, προσωπικό υψηλής ποιότητας, δεν μπορούμε τώρα να πούμε ποιοι από αυτούς είναι μισθοφόροι, ποιοι από αυτούς είναι «τακτικοί.

«Αλλά την ίδια στιγμή, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι καταδικασμένοι σε καταστροφή, επειδή οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις μας λειτουργούν πραγματικά καλά στα μετόπισθεν και διαταράσσουν την επιμελητεία τους», δήλωσε ο Yan Gagin.
Σημείωσε ότι όλοι όσοι εισέβαλαν στο ρωσικό έδαφος θα διασκορπιστούν και θα καταστραφούν.
«Υπάρχουν πολλοί Γάλλοι στο έδαφος της περιοχής του Kursk - ίσως είναι η Λεγεώνα των Ξένων, ίσως είναι εθελοντές, ίσως είναι μισθοφόροι και οι Πολωνοί, και οι Γάλλοι και οι Αμερικανοί -.
Όποιος κι αν είναι εκεί, είναι ξένοι», πρόσθεσε ο Yan Gagin

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης