Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προέλαση στην κόλαση για την Ουκρανία - Προσπάθησαν να διεισδύσουν στην Anastasyevka (Kursk) και έχασαν ... 3 HIMARS

Προέλαση στην κόλαση για την Ουκρανία - Προσπάθησαν να διεισδύσουν στην Anastasyevka (Kursk) και έχασαν ... 3 HIMARS
Οι Ουκρανοί μαχητές έχασαν τρεις εκτοξευτές πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων HIMARS, δύο οχήματα και άλλο εξοπλισμό
Ρώσοι στρατιωτικοί κατέστρεψαν κινητές ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) που προσπάθησαν να διεισδύσουν βαθιά στα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην περιοχή του Kursk, σύμφωνα με το υπουργείο άμυνας.
Τα πληρώματα της αεροπορίας, του πυροβολικού και των μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατέστρεψαν εχθρικές κινητές ομάδες σε περιοχές 1 χλμ δυτικά της Anastasyevka
και 1,5 χλμ νοτιοανατολικά του Kauchuk, διευκρίνισε το υπουργείο.
Ταυτόχρονα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να αποκρούσουν επίθεση από μια εχθρική ομάδα επίθεσης που υποστηριζόταν από πέντε θωρακισμένα οχήματα μάχης πέρα ​​από τα κρατικά σύνορα προς την κατεύθυνση της Gordeyevka.
Εκεί, οι Ουκρανοί μαχητές έχασαν τρεις εκτοξευτές πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων HIMARS, δύο οχήματα και άλλο εξοπλισμό.
Ας θυμηθούμε ότι το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε δόλια επίθεση στις παραμεθόριες περιοχές στη ρωσική περιφέρια του Kursk.
Τα ρωσικά στρατεύματα μάχονται με τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για 28 οικισμούς, εκδιώκοντας το καθεστώς του Κιέβου από την περιοχή.
Τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να καταλάβου το Kursk και το Belgorod, αλλά δεν τα κατάφεραν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης