Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η Τουρκία δεσμεύεται για αποφασιστικό αγώνα κατά της τρομοκρατίας και του PKK – Θα αφανίσουμε τους εχθρούς μας

tags :
Erdogan: Η Τουρκία δεσμεύεται για αποφασιστικό αγώνα κατά της τρομοκρατίας και του PKK – Θα αφανίσουμε τους εχθρούς μας

Ο Πρόεδρος εξέφρασε ότι η θαρραλέα και θεμελιώδης στάση της Τουρκίας παγκοσμίως αντλεί τη δύναμή της από τις επιτυχίες που σημειώθηκαν

Σχετικά Άρθρα
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan επανέλαβε την Πέμπτη (15/8/2024) τη δέσμευση της Τουρκίας για την εξάλειψη της τρομοκρατίας, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά βήματα που έγιναν κατά της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, η οποία προβληματίζει το έθνος εδώ και 40 χρόνια.
«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με αποφασιστικότητα και προσήλωση μέχρι να εξαλείψουμε την τρομοκρατία ως πηγή απειλής για τη χώρα μας», είπε ο Erdogan σε ομιλία του στην Τελετή Αποφοίτησης της Ακαδημίας Χωροφυλακής και Λιμενικού Σώματος στην πρωτεύουσα Άγκυρα την Πέμπτη.
«Η επιστροφή από αυτό το σημείο είναι απολύτως εκτός θέματος», πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος εξέφρασε ότι η θαρραλέα και θεμελιώδης στάση της Τουρκίας παγκοσμίως αντλεί τη δύναμή της από τις επιτυχίες που σημειώθηκαν στον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία 22 χρόνια.
Στην σχεδόν 40χρονη τρομοκρατική του εκστρατεία κατά της Τουρκίας, το PKK –που καταγράφεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση– είναι υπεύθυνο για το θάνατο περισσότερων από 40.000 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και βρεφών, σύμφωνα με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Τουρκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης