Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Σύμβουλος Putin): Χωρίς το ΝΑΤΟ η Ουκρανία δεν θα μπορούσε να εισβάλει στη Ρωσία

Patrushev (Σύμβουλος Putin): Χωρίς το ΝΑΤΟ η Ουκρανία δεν θα μπορούσε να εισβάλει στη Ρωσία
«Οι χώρες του ΝΑΤΟ προμήθευσαν το Κίεβο με όπλα, στρατιωτικούς εκπαιδευτές και συνεχείς πληροφορίες ελέγχοντας τις ενέργειες των νεοναζί», κατήγγειλε ο Patrushev
Ο έμπιστος συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι λένε ψέματα όταν ισχυρίζονται πως δεν έχουν καμία ανάμειξη στην εισβολή στο Kursk.
«Οι ισχυρισμοί της ηγεσίας των ΗΠΑ περί μη εμπλοκής στις ενέργειες του Κιέβου στην περιοχή του Kursk δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Χωρίς τη συμμετοχή και την άμεση υποστήριξή τους, το Κίεβο δεν θα είχε αποτολμήσει την εισβολή στο ρωσικό έδαφος», δήλωσε στην Izvestia ο σύμβουλος και πρώην γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolai Patrushev.
Κατηγόρησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ ότι βοηθούν άμεσα τους Ουκρανούς και πως συμμετέχουν και οι ίδιες.
Υπενθυμίζεται πως το αμερικανικό Πεντάγωνο ισχυρίζεται πως δεν έλαβε καμία ειδοποίηση από τους Ουκρανούς για το εγχείρημα.
«Οι χώρες του ΝΑΤΟ προμήθευσαν το Κίεβο με όπλα, στρατιωτικούς εκπαιδευτές και συνεχείς πληροφορίες ελέγχοντας τις ενέργειες των νεοναζί», κατήγγειλε ο Patrushev.
«Αυτή η εγκληματική ενέργεια επιταχύνει την επικείμενη κατάρρευση του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, οι κάτοικοι της Ουκρανίας υποφέρουν για χάρη των αμερικανικών συμφερόντων, καθώς οι ΗΠΑ έχουν μετατρέψει τη χώρα τους σε ένα αντιρωσικό σχέδιο», συνέχισε ο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης