Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

BMW: Εξελίσσει νέο κινητήρα με τεχνολογία από ντίζελ

tags :
BMW: Εξελίσσει νέο κινητήρα με τεχνολογία από ντίζελ
Η BMW κατοχύρωσε μια νέα τεχνολογία καύσης, στοχεύοντας να βελτιώσει την απόδοση των βενζινοκινητήρων μέσω μιας ειδικής τεχνολογίας προθάλαμου καύσης
Η έννοια της προθάλαμος καύσης μπορεί να φαίνεται γνώριμη στους λάτρεις των κινητήρων, καθώς ήταν μια δημοφιλής προσέγγιση για τους πετρελαιοκινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων έως και τη δεκαετία του 1980. Τώρα, η ιδέα επιστρέφει σε μια τροποποιημένη μορφή μέσω της BMW, η οποία έχει κατοχυρώσει την αντίστοιχη τεχνολογία στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, όπως προκύπτει από μια δημοσίευση του Αυγούστου 2024.
Ο στόχος της προθάλαμος καύσης στους πετρελαιοκινητήρες ήταν η καλύτερη καύση σε χαμηλές στροφές, ο ομαλότερος κινητήρας και η μειωμένη παραγωγή θορύβου. Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της BMW, το οποίο αφορά τους βενζινοκινητήρες, επικεντρώνεται σε διαφορετικά πλεονεκτήματα.
Αναλυτικότερα, η νέα αυτή εφεύρεση αφορά μια συσκευή προθάλαμου για κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει έναν προθάλαμο με ανοίγματα υπερχείλισης που συνδέουν τον προθάλαμο με τον κύριο θάλαμο καύσης του κινητήρα  (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης