Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι τους διαλύουν – Κατέστρεψαν μια στήλη της 82ης χωριστής ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης των Ουκρανών

Οι Ρώσοι τους διαλύουν – Κατέστρεψαν μια στήλη της 82ης χωριστής ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης των Ουκρανών
Πολλά θωρακισμένα αυτοκίνητα της Καναδικής Roshel Senator και ένα βαρύ θωρακισμένο όχημα Cougar κατασκευής ΗΠΑ καταστράφηκαν
Στρατιώτες της 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέστρεψαν ολοσχερώς στην περιοχή του Kursk μια μηχανοκίνητη στήλη της 82ης χωριστής ταξιαρχίας αεροπορικής επίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οπλισμένη με τεθωρακισμένα οχήματα από χώρες του ΝΑΤΟ.
Μεταξύ των μαχητών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που συνελήφθησαν στην περιοχή του Kursk ήταν και ένας στρατιώτης των Azov.
Ως αποτέλεσμα της μάχης, οι πεζοναύτες της 810ης ταξιαρχίας κατέστρεψαν ολοσχερώς μια κινητή ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που κινούνταν σε μια συνοδεία στην περιοχή του Kursk με τεθωρακισμένα οχήματα από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Πολλά θωρακισμένα αυτοκίνητα της Καναδικής Roshel Senator και ένα βαρύ θωρακισμένο όχημα Cougar κατασκευής ΗΠΑ καταστράφηκαν.
Ένα Cougar, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού Stryker και δύο Roshel Senators κατέληξαν στους Ρώσους ως τρόπαια.
Κατά τη διάρκεια της μάχης, περίπου 20 Ουκρανοί μαχητές σκοτώθηκαν.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, εκτός από στρατιωτικό εξοπλισμό, οι μαχητές κατέσχεσαν έγγραφα του ουκρανικού στρατού - διαβατήρια, στρατιωτικές ταυτότητες, πιστοποιητικά εκπαίδευσης και άλλα.
Επίσης στα χέρια τους βρίσκονταν προσωπικά όπλα που παρήγαγαν οι χώρες του ΝΑΤΟ, πυρομαχικά, πυρομαχικά (θωρακίσεις σώματος και μάσκες αερίων), εξοπλισμός επικοινωνιών και ηλεκτρονικού πολέμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης