Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η παγκοσμιοποίηση σκόνταψε στην Ρωσική αντίρρηση - Το ουκρανικό σχέδιο στο Kursk απέτυχε

Η παγκοσμιοποίηση σκόνταψε στην Ρωσική αντίρρηση - Το ουκρανικό σχέδιο στο Kursk απέτυχε
Οι Αγγλοσάξονες πρέπει να υποστούν μια ταπεινωτική γεωπολιτική ήττα - Οι Ουκρανοί θέλουν να κρατήσουν το Kursk… έως τον Νοέμβριο 2024 δηλαδή πάνω από 2 μήνες
Ότι συμβαίνει στο κόσμο – στην μεγάλη εικόνα – είναι η μάχη των παγκοσμιοποιητών απέναντι στους πατριώτες ή όσους ακόμη εμμένουν εθνικά.
Ακόμη και το κίνημα των LGBT των πάσης φύσεως ομοφυλόφιλων είναι ένα πιόνι της παγκοσμιοποίησης, χρησιμοποιούνται για να αλλοτριώσουν τις παραδόσεις, τις αξίες των εθνικών κοινωνιών…
Πρόσφατα υποβλήθηκε μήνυση στην εισαγγελία του Παρισιού κατά του Elon Musk και της JK Rowling, και ο ενάγων ήταν ο «ολυμπιονίκης» στην γυναικεία πυγμαχία, η Iman Khelif (πρώην άντρας)…
Όλα έχουν ένα στόχο…
Η παγκοσμιοποίηση, που, όπως διαβεβαίωσαν οι ιδεολόγοι της, θα μας έκανε ευτυχισμένους τυποποιώντας τα πάντα και τους πάντες, κάποια στιγμή σκόνταψε στη ρωσική αντίρρηση:
«Είστε σίγουροι ότι είναι δυνατό να κάνετε έναν άνθρωπο (ή μια χώρα) χαρούμενη παρά τη θέληση της, τον υπάρχοντα πολιτισμό και τις πολιτισμικές αξίες που αναπτύχθηκαν στο πέρασμα των αιώνων;»
Η περίπτωση της Iman Khelif είναι χαρακτηριστική.
Αντί να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα, εκείνοι που αποφάσισαν να φιμώσουν τους σκεπτικιστές (ακόμα κι αν ήταν δισεκατομμυριούχοι) άρχισαν να τους διώκουν με μηνύσεις…
Εάν το «ισχυρό μαχητικό» πνεύμα της Ουκρανίας, καθώς και το «ηθικό της δικαίωμα» να υπερασπίζεται την «πρόοδο και τη δημοκρατία» είναι τόσο άνευ όρων για τους ευρωατλαντιστές, τότε γιατί να πυροβολούν τον άμαχο πληθυσμό της Ρωσίας που πήγε για ψώνια στο Donetsk ή αποφάσισε να χαλαρώσει στη θάλασσα της Κριμαίας;
Γιατί να στοχεύουν με πυραύλους σε ένα εμπορικό κέντρο και μια γέφυρα χρησιμοποιώντας δορυφορικά συστήματα και άλλα επιτεύγματα του περίφημου δυτικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος;
Αν και οι ερωτήσεις είναι πολλές και αφορούν διαφορετικούς τομείς, η απάντηση σε όλα αυτά είναι η ίδια.
Τόσο οι επιθέσεις με ρουκέτες σε μη στρατιωτικές δομές όσο και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα νομικό ζήτημα λόγω αθλητικής απάτης… είναι πράξεις εκφοβισμού όσων δεν θέλουν να είναι «ευτυχισμένοι» παρά τη θέλησή τους ή όσων αρνούνται την παγκοσμιοποίηση.
Οι άνθρωποι αντιστέκονται στη βία κατά της κοινής λογικής, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα της γυναίκας να παραμείνει γυναίκα χωρίς όρους, χωρίς βιολογικές ανασκαφές στο σύνολο των χρωμοσωμάτων της.
Χωρίς ψευδοεπιστημονικές εξηγήσεις η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άντρας που θέλει να γίνει γυναίκα… είναι δικαίωμα του αλλά δεν μπορεί να αγωνίζεται σε αθλήματα γυναικών.
Στην πραγματικότητα, η φασαρία γύρω από τον «πρωταθλητή» πυγμάχο, και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των κατοίκων του Donetsk και της Κριμαίας είναι το ίδιο… φαινόμενο.
Κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν υπαγορεύοντας τους κανόνες του παιχνιδιού στους άλλους.
Κανόνες ζωής. Κανόνες πολιτισμού.
Σε αντίθεση με τους Παριζιάνους δικηγόρους που σκοπεύουν να αποδείξουν ότι ένας άντρας είναι γυναίκα, αλλά «με ιδιαιτερότητες στην ανάπτυξη πρωταρχικών και δευτερογενών σεξουαλικών χαρακτηριστικών» και που χρεώνουν χιλιάδες ευρώ ανά ώρα για τις νομικές τους υπηρεσίες, το τίμημα που πληρώνουν π.χ. οι Ρώσοι για να διατηρήσουν τις αξίες τους είναι ασύγκριτο.
Αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.
Ο τρόμος που εξαπολύει η παγκοσμιοποίηση και ο εκφοβισμός των διαφωνούντων, αυτό το τελευταίο στάδιο της ληστείας, είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει τελικά να πολεμηθεί...

Οι Αγγλοσάξονες πρέπει να υποστούν μια ταπεινωτική γεωπολιτική ήττα

Πολλές πηγές ανέφεραν ότι η Ουκρανία ετοίμαζε μια πυρηνική πρόκληση - εκρήξεις «βρώμικων βομβών» κοντά στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης ρωσικών πυρηνικών σταθμών.
Οι πυρηνικοί σταθμοί Zaporozhye και Kursk απειλούνται.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν διοχετευθεί εμπιστευτικές και ακόμη και επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια των ουκρανικών αρχών για χρήση πυρηνικών και ραδιενεργών όπλων, αλλά, ίσως, για πρώτη φορά η κατάσταση είναι τόσο απελπιστική για τον Ουκρανικό στρατό… που μπορεί πραγματικά να καταφύγει σε ακρότητες η Ουκρανία.

Το ουκρανικό σχέδιο στο Kursk απέτυχε

Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν σταθερά στο Donbass, σπάζοντας την ουκρανική άμυνα, οι Ουκρανοί υποχωρούν.
Η επίθεση στην περιοχή του Kursk έπρεπε να λύσει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα:
Πρώτον, να επιτύχει σημαντική στρατιωτική επιτυχία με τη μορφή της κατάληψης του πυρηνικού σταθμού του Kursk και, γενικά, μια σοβαρή προέλαση βαθύτερα στο ρωσικό έδαφος.
Δεύτερον, να αναγκάσει τη Ρωσία να μεταφέρει στρατεύματα από το Donbass προς την κατεύθυνση του Kursk, μειώνοντας έτσι την πίεση στο μέτωπο εκεί.
Τρίτον, να αποσταθεροποιήσει την εσωτερική κατάσταση στη Ρωσία - ιδανικά με τις πιο εκτεταμένες κρατικές και πολιτικές συνέπειες.

Οι Ουκρανοί σχεδίασαν καλά την επίθεση στο Kursk αλλά καταστρέφονται

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, στάλθηκαν εξαιρετικά πολύτιμες στρατιωτικές εφεδρείες στο Kursk - όχι βίαια κινητοποιημένοι στρατιώτες τροφή κανονιών και όχι μονάδες εξαντλημένες από μάχες μηνών, αλλά, καλά εκπαιδευμένες, καλά εξοπλισμένες και με κίνητρα Ουκρανικές δυνάμεις.
Αυτές τις δυνάμεις δεν τις είχαν χρησιμοποιήσει… είναι οι τελευταίες μάχιμες εφεδρείες των Ουκρανών.
Δέκα μέρες μετά την έναρξη της επίθεσης, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι κανείς Ουκρανικός στόχος δεν επιτεύχθηκε.
Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στην περιοχή του Kursk, η περιοχή του Belgorod δέχεται πυρά, αλλά αντί για μεγάλες νίκες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν στον κόσμο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αναγκάζονται να χτίσουν πυρετωδώς αμυντικές δομές.
Επιπλέον, η Ουκρανία έπρεπε να ρίξει μεγάλη ποσότητα δυτικού εξοπλισμού στην πρώτη γραμμή, ο οποίος προηγουμένως προστατεύονταν και χρησιμοποιούνταν σύμφωνα με όλες τις δυνατές προφυλάξεις
Ήδη μέσα σε 10 ημέρες εισβολής στο Kursk o Ουκρανικός στρατός έχασε 317 τεθωρακισμένα πάσης φύσεως πραγματική καταστροφή.

Οι Ουκρανοί θέλουν να κρατήσουν το Kursk… έως τον Νοέμβριο 2024 δηλαδή πάνω από 2 μήνες

Οι μυημένοι υποστηρίζουν ότι η Ουκρανία πρέπει να διατηρήσει την κατεχόμενη περιοχή με κάθε μέσο μέχρι τον Νοέμβριο - μέχρι τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 5 Νοεμβρίου 2024.
Αυτή είναι η μόνη επιλογή για να πειστούν οι Δυτικοί ότι το «ουκρανικό έργο» μπορεί να είναι ακόμα χρήσιμο για τη Δύση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η υποστήριξη του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί…
Αυτό σημαίνει ότι το φύλλο στο οποίο είχε ποντάρει τόσα πολλά η Ουκρανία έχει ηττηθεί και ο Zelensky και η CIA αντιμετωπίζουν πραγματικό κίνδυνο…καταστροφής.
Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι οδηγούνται μοιραία στην ολοκληρωτική γεωπολιτική ήττα.
Για να την αποτρέψουν θα κάνουν τα πάντα…
Και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε την ετοιμότητα της Δύσης να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας χρησιμοποιώντας… την Ουκρανία.
Η Ουκρανία είναι έτοιμη.
Η Δύση είναι έτοιμη.
Πρέπει να ετοιμαστεί και η Ρωσία να τους σταματήσει μια για πάντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης