Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ) για Εύβοια: Να δώσουμε τα εργαλεία στους ανθρώπους της, ώστε να απογειωθεί

Γερουλάνος (υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ) για Εύβοια: Να δώσουμε τα εργαλεία στους ανθρώπους της, ώστε να απογειωθεί
Σε Χαλκίδα και Κύμη ο Π. Γερουλάνος
«Η Εύβοια έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης και δυστυχώς την έχουμε αφήσει στην τύχη της» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο με αποσπάσματα από την περιοδεία του, σε Χαλκίδα και Κύμη.
«Ένα νησί, μόλις μία ώρα από διεθνές αεροδρόμιο, με τεράστια ποικιλομορφία που μπορεί να αποτελέσει ιδανικό τουριστικό προορισμό, για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Οφείλουμε να δώσουμε τα εργαλεία στους ανθρώπους της, ώστε να την απογειώσουν», προσθέτει.
Ο κ. Γερουλάνος, μίλησε με κατοίκους του νησιού και τοπικούς παραγωγούς, για το σχέδιό του για τη χώρα, την Αναγέννηση και τόνισε πως δείχνοντας εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους της, εκείνες θα μπορέσουν να μεγαλουργήσουν και έφερε το παράδειγμα των ΠΟΠ ξηρών σύκων Κύμης, όπου τα τοπικά αυτά προϊόντα έχουν καταφέρει και έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
«Τρανό παράδειγμα, εξάλλου αποτελεί η δουλειά που γίνεται με τα ΠΟΠ ξηρά σύκα Κύμης, όπου μία τοπική εταιρεία έχει καταφέρει να στείλει τα προϊόντα της, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε, για να μπορέσει ο πλούτος να παράγεται και να πολλαπλασιάζεται, εντός της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης