Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία αφανίζει τους στρατιώτες του Zelensky: 105 νεκροί στο 24ωρο - Ουκρανικό πλήγμα σε δεύτερη γέφυρα στο Kursk

Η Ρωσία αφανίζει τους στρατιώτες του Zelensky: 105 νεκροί στο 24ωρο - Ουκρανικό πλήγμα σε δεύτερη γέφυρα στο Kursk
«Μέσα σε 24 ώρες, πάνω από 105 Ουκρανοί στρατιώτες, ένα ρυμουλκούμενο Msta-B, οκτώ μονάδες εξοπλισμού αυτοκινήτων, τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σταθερής πτέρυγας και δύο σημεία ανεφοδιασμού πυρομαχικών εξαλείφθηκαν», είπε ο εκπρόσωπος της ομάδας μάχης Alexander Gordeyev.
Μονάδες της Ρωσικής Ομάδας Μάχης στην Ανατολή εξόντωσαν πάνω από 105 στρατιώτες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων μέσα σε 24 ώρες, δήλωσε στο TASS ο εκπρόσωπος της ομάδας μάχης Alexander Gordeyev.
«Σε 24 ώρες, πάνω από 105 στρατιώτες του εχθρού, ένα ρυμουλκούμενο οβιδοβόλο Msta-B, οκτώ μονάδες εξοπλισμού αυτοκινήτων, τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σταθερής πτέρυγας και δύο σημεία ανεφοδιασμού πυρομαχικών εξαλείφθηκαν», είπε.

Το Κίεβο κατέστρεψε δεύτερη γέφυρα στο Κουρσκ

Νέο πλήγμα φαίνεται ότι κατάφερε το Κίεβο στη Μόσχα καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Kursk, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να προκαλέσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε την Κυριακή 18/8 η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.
«Άλλη μια γέφυρα λιγότερη.
Η Πολεμική Αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει τις δυνατότητες επιμελητείας του εχθρού με αεροπορικά πλήγματα ακριβείας», δήλωσε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Mikola Oeschuk δημοσιοποιώντας στο Telegram βίντεο από την επίθεση.
Πρόκειται για τη δεύτερη γέφυρα που καταστρέφεται από τις ουκρανικές δυνάμεις τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό να εμποδίσει περαιτέρω την ικανότητα της Ρωσίας να ανεφοδιάζει στρατεύματα. Καταδίκη από Βόρεια Κορέα της εισβολής στο ρωσικό έδαφος

Στο μεταξύ, η Βόρεια Κορέα καταδίκασε την εισβολή της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος, χαρακτηρίζοντάς την «ασυγχώρητη πράξη τρομοκρατίας» που υποστηρίζεται από την Ουάσινγκτον και τη Δύση και προσθέτοντας ότι θα τάσσεται πάντα με το μέρος της Ρωσίας, η οποία επιδιώκει να προστατεύσει την κυριαρχία της, μεταδίδουν σήμερα βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.
Η επιδρομή της Ουκρανίας στο εσωτερικό της Ρωσίας είναι προϊόν της αντιρωσικής συγκρουσιακής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ωθεί την κατάσταση στο χείλος του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν «αστρονομικές» ποσότητες θανατηφόρων όπλων στον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την ένοπλη επίθεση εναντίον του ρωσικού εδάφους από το καθεστώς ανδρεικέλων του Zelensky, που ελέγχεται και στηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση, ως μια ασυγχώρητη πράξη επίθεσης και τρομοκρατίας», ανέφερε σε δήλωσή του το βορειοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το KCNA.
Η Ρωσία εξαπέλυσε σήμερα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Κιέβου για τρίτη φορά αυτό το μήνα και σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, η ρωσική επίθεση είναι «πολύ πιθανό» να πραγματοποιήθηκε με «βορειοκορεατικούς βαλλιστικούς πυραύλους KN-23».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης