Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Οι Ρωσικές δυνάμεις μετέφεραν 5.000 από σύνολο 718.000 στρατιωτών από Ανατολική Ουκρανία στο Kursk…

Wall Street Journal: Οι Ρωσικές δυνάμεις μετέφεραν 5.000 από σύνολο 718.000 στρατιωτών από Ανατολική Ουκρανία στο Kursk…
Η Wall Street Journal (WSJ) ανέφερε ότι μια πηγή εξοικειωμένη με την ουκρανική επιχείρηση στην περιφέρεια Kursk δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αναδιατάξει ορισμένες δυνάμεις Ρωσικών Ταξιαρχιών συνολικά 5.000 ατόμων από αλλού στην Ουκρανία στην Περιφέρεια Kursk μέχρι τα μέσα της εβδομάδας από τις 6 έως τις 13 Αυγούστου
O στόχος της Ουκρανίας να οδηγήσει σε ριζική αλλαγή στην σύνθεση δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο απέτυχε με την επιχείρηση στο Kursk.
Εάν αναλογιστούμε ότι στην Ανατολική Ουκρανία υπάρχουν 718.000 ρώσοι στρατιώτες και μόνο 5.000 μετακινήθηκαν προς το Kursk είναι απόδειξη ότι οι Ρώσοι… δεν ανησυχούν.
Από την περιοχή της Zaporizhia όπου εδρεύουν 75.000 με 85.000 Ρώσοι στρατιώτες μετακινήθηκαν μόλις 1.000… με βάση τους Ουκρανούς.
Η Wall Street Journal (WSJ) ανέφερε ότι μια πηγή εξοικειωμένη με την ουκρανική επιχείρηση στην περιφέρεια Kursk δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αναδιατάξει ορισμένες δυνάμεις Ρωσικών Ταξιαρχιών συνολικά 5.000 ατόμων από αλλού στην Ουκρανία στην Περιφέρεια Kursk μέχρι τα μέσα της εβδομάδας από τις 6 έως τις 13 Αυγούστου.
Η πηγή της Wall Street Journal ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ανέπτυξαν μέρος της ταξιαρχίας από την Περιφέρεια του Donetsk, την Pyatnashka η οποία έφθασε στην περιφέρεια Kursk γύρω στις 8 Αυγούστου μαζί με άλλες μικρότερες ρωσικές μονάδες από την Περιφέρεια του Donetsk.
Στοιχεία της Ρωσικής 200ης Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων (14ο Σώμα Στρατού, Στρατιωτική Περιφέρεια Λένινγκραντ) έφθασαν επίσης στην περιφέρεια Kursk στις 15 Αυγούστου.
Η αναφορά για αναδιάταξη 5.000 Ρώσων στρατιωτών συνάδει εν μέρει με μια αναφορά ότι οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αναδιατάξει έως και 11 τάγματα στην πρώτη γραμμή στην περιφέρεια Kursk

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης