Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ιδρυτής του Surrey Pride στην Αγγλία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – 22 καταγγελίες για τον γνωστό «δικαιωματιστή»

Ο ιδρυτής του Surrey Pride στην Αγγλία κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – 22 καταγγελίες για τον γνωστό «δικαιωματιστή»

Όλα τα αδικήματα φέρεται να συνέβησαν από τον Αύγουστο του 2022 έως τον περασμένο μήνα

Σχετικά Άρθρα
Ο ιδρυτής και πρώην διευθυντής του Pride στο Surrey έχει κατηγορηθεί για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.
Ο Stephen Ireland, 40, και ο David Sutton, 26, και οι δύο από το Addlestone, συνελήφθησαν την Τετάρτη (14/8/2024).
Ο κ. Ireland ίδρυσε το Pride στο Surrey το 2018.
Ο κ. Sutton ήταν εθελοντής της οργάνωσης.
Ο κ. Ireland και ο κ. Sutton αντιμετωπίζουν μια σειρά από κατηγορίες που περιλαμβάνουν έξι κατηγορίες για συνωμοσία για σεξουαλική επίθεση σε παιδί, συνωμοσία για απαγωγή ενός παιδιού, ηδονοβλεψία και διευθέτηση της διάπραξης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.
Επιπλέον, ο κ. Ireland αντιμετωπίζει άλλες 22 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ενός παιδιού κάτω των 13 ετών, της σεξουαλικής επίθεσης, της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της κατοχής ακραίας πορνογραφικής εικόνας.
Ο κ. Sutton κατηγορείται επίσης για άλλα επτά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της διανομής άσεμνων φωτογραφιών ενός παιδιού.
Όλα τα αδικήματα φέρεται να συνέβησαν από τον Αύγουστο του 2022 έως τον περασμένο μήνα.
Η αστυνομία του Surrey λέει ότι η έρευνά της βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ένας εκπρόσωπος του Pride in Surrey είπε:
«Στις 12 Ιουνίου, το Pride in Surrey ενημερώθηκε από την αστυνομία του Surrey για μια συνεχιζόμενη έρευνα γύρω από δύο εθελοντές.
«Και οι δύο εθελοντές απολύθηκαν αμέσως από την οργάνωση.
«Μετά από αυτό, πάρθηκε απόφαση να απομακρυνθούν και οι δύο από τον οργανισμό, καθώς και ο Stephen Ireland ως διευθυντής.
«Δεν γνωρίζαμε την ακριβή φύση των εγκλημάτων που διερευνώνται».
Ο εκπρόσωπος είπε ότι το Pride in Surrey ενημερώθηκε για τις κατηγορίες μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 15 Αυγούστου και ότι θα «συνεργαστεί πλήρως» με την αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης