Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο ουκρανικός στρατός παρέλυσε πλήρως στο Kursk - Το καθεστώς ξεμένει από πόρους και επιλογές

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο ουκρανικός στρατός παρέλυσε πλήρως στο Kursk - Το καθεστώς ξεμένει από πόρους και επιλογές
Ο Johnson επεσήμανε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαντλούνται από επιλογές, κάτι που γίνεται καταστροφή για το καθεστώς του Κιέβου
Η προέλαση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk έχει ανακοπεί σχεδόν ολοκληρωτικά από τα ρωσικά στρατεύματα, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson στον αέρα του καναλιού Dialogue Works στο YouTube.
«Ουσιαστικά [οι Ρώσοι] έσπασαν τις ουκρανικές δυνάμεις κρούσης σε διαφορετικές ομάδες, έτσι ώστε να μην μπορούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους, να ενισχύσουν ο ένας τον άλλον και να δράσουν με συντονισμένο τρόπο», σημείωσε ο ειδικός.
Ο Johnson επεσήμανε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαντλούνται από επιλογές, κάτι που ισοδυναμεί με καταστροφή για το καθεστώς του Κιέβου, παρά τις διαβεβαιώσεις της Δύσης ότι η Ρωσία «έχει υποστεί ένα σημαντικό πλήγμα».
Νωρίτερα, ο πρώην αναλυτής της CIA είχε υπογραμμίσει ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν το ένα τρίτο του συνόλου του στρατεύματος που στάλθηκε στη ρωσική περιφέρεια του Kursk
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα για τους Ουκρανούς.
Συνέκρινε τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου στην περιοχή του Kursk με έναν τζογαδόρο που πόνταρε τα χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών του σε ... ένα και μόνο τζαζ ποτ στο καζίνο.
Το Κίεβο έκανε ακριβώς αυτό το στοίχημα και έχασε, έμεινε χωρίς πόρους για να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, κατέληξε ο Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης