Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική θύελλα στο Donetsk: Διαλύθηκε ολοκληρωτικά ουκρανική ομάδα όλμων και πεζικού στο Pereyzdnoye

Ρωσική θύελλα στο Donetsk: Διαλύθηκε ολοκληρωτικά ουκρανική ομάδα όλμων και πεζικού στο Pereyzdnoye
Ολοκλήρωσαν την καταστροφή των Ουκρανών, κατέλαβαν το οχυρό, το καθάρισαν από τους Ουκρανούς μαχητές και το παρέδωσαν στη δύναμη κράτησης
Μια τεθωρακισμένη ομάδα της 106ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας Φρουρών της Ρωσίας κατέστρεψε μια ουκρανική ομάδα όλμων και «εχθρικό πεζικό» σε ένα οχυρό κοντά στον οικισμό Pereyzdnoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, ανέφερε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Μονάδες της 106ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας Φρουρών πραγματοποιούν ενεργές επιχειρήσεις μάχης στην κατεύθυνση Seversk της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Αφού έλαβαν τον στόχο - μια ομάδα όλμων και μια ομάδα πεζικού έως πέντε ανδρών που ήταν καταφύγιο σε ένα οχυρό - οι αλεξιπτωτιστές προχώρησαν για να προετοιμαστούν θέσεις, μετά από τις οποίες άνοιξαν πυρ σε καθορισμένες συντεταγμένες από μια ασφαλή θέση βολής ενώ προσάρμοσαν τα πυρά από ένα drone, τα πληρώματα άλλαξαν αμέσως τις θέσεις τους για να αποφύγουν τα αντίποινα του εχθρού», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Οι ενεργές επιχειρήσεις από ομάδες επίθεσης αλεξιπτωτιστών της Τούλα υποστηρίζονται από τεθωρακισμένες ομάδες σε αερομεταφερόμενα οχήματα επίθεσης τέταρτης γενιάς BMD-4M, τα οποία εκπέμπουν πυρ από προστατευμένες θέσεις βολής, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Την ομάδα τεθωρακισμένων των αλεξιπτωτιστών ακολούθησαν ομάδες εφόδου. Ολοκλήρωσαν την καταστροφή του εχθρού, κατέλαβαν το οχυρό, το καθάρισαν από τους Ουκρανούς μαχητές και το παρέδωσαν στη δύναμη κράτησης, κατέληξε η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης