Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Το FBI αποκρύπτει αρχεία απο την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Trump

tags :
ΗΠΑ: Το FBI αποκρύπτει αρχεία απο την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Trump
Αναμενόμενο...
Σχετικά Άρθρα
Το FBI αποκρύπτει αρχεία που σχετίζονται με τον συντονισμό που είχε με τη Μυστική Υπηρεσία στη συγκέντρωση της 13ης Ιουλίου 2024, όταν ο ένοπλος Thomas Crooks προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο, Donald Trump.
Όπως καταγγέλλει η ΜΚΟ Judicial Watch, το FBI επικαλέστηκε την εξαίρεση 7(A) της FOIA και απέρριψε το αίτημα -στις 26/7- να προσκομίσει όλα τα σχετικά έγγραφα που σχετίζονται με την προετοιμασία και τον συντονισμό του με τη Μυστική Υπηρεσία για τη συγκέντρωση του Ρεπουμπλικάνου.
«Γιατί το FBI κρύβει αρχεία σχετικά με τις αποτυχίες του και της Μυστικής Υπηρεσίας να προστατεύσει τον Donald Trump;» διερωτάται ο πρόεδρος του Judicial Watch, Tom Fitton.
«Η κυβέρνηση Biden - Harris συγκαλύπτει την παραλίγο δολοφονία του πρώην προέδρου Donald». «Η άρνηση του FBI να δημοσιοποιήσει αυτά τα αρχεία εγείρει σοβαρές ανησυχίες», σχολιάζει η δημοσιογράφος Sharyl Attkisson.
Παρά το γεγονός ότι το κίνητρο πίσω από τον πυροβολισμό δεν είναι ακόμη γνωστό, έχει σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς από τα πρωτοσέλιδα μέσα σε ένα μόνο μήνα.
Από την πλευρά του, ο Γερουσιαστής Ron Johnson, ο οποίος προεδρεύει της επιτροπής που επιβλέπει την έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του D. Trump, έχει προειδοποιήσει ότι το FBI δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης