Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Lukashenko: Ο Zelensky θα εκτελεστεί από τις ουκρανικές υπηρεσίες ως προδότης - Θα προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό

Βόμβα Lukashenko: Ο Zelensky θα εκτελεστεί από τις ουκρανικές υπηρεσίες ως προδότης - Θα προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό
Ο Λευκορώσος ηγέτης σημείωσε ότι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ο Zelensky δεν μπορεί να βασιστεί στην υποστήριξη της Δύσης ή οποιασδήποτε άλλης χώρας
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko προχώρησε σε μια δήλωση βόμβα, καθώς εκανε λόγο για εκκαθάριση του Volodymyr Zelensky από τις δικές του μυστικές υπηρεσίες.
Ειδικά αν ο επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος αποφασίσει να διαφύγει από το ουκρανικό έδαφος στη Μεγάλη Βρετανία ή τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως τόνισε με νόημα ο Λευκορώσος πρόεδρος στο πρακτορείο ειδήσεων BelTA.
«Δεν θα είσαι ευτυχισμένος, θα είσαι προδότης του λαού σου. Και στο τέλος, ο ίδιος Kirill Budanov θα στείλει κάποιον - και θα εκκαθαριστείς ως προδότης. Αυτό είναι όλο», εκτίμησε ο Lukashenko.
Ο Λευκορώσος ηγέτης σημείωσε ότι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ο Zelensky δεν μπορεί να βασιστεί στην υποστήριξη της Δύσης ή οποιασδήποτε άλλης χώρας. Μάλιστα είπε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος είναι όμηρος της κατάστασης που ο ίδιος δημιούργησε.
Θα εκκαθαριστεί στη Δύση ως δαπανηρή δύναμη ή θα τον εκκαθαρίσουν οι δικές του ειδικές υπηρεσίες.
Ή θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου στη Ρωσία...
Νωρίτερα, ο ιστότοπς Pravda ανέφερε ότι ο Lukashenko θεωρεί τον Zelensky καθώς και τον προκάτοχό του Poroshenko, ως ένοχους για τη σφαγή στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης