Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταχειροκροτήθηκε εκδότης γερμανικού περιοδικού: Στηρίζω Putin - Εγκληματίας πολέμου ο Pistorius (Γερμανός υπουργός Άμυνας)!

Καταχειροκροτήθηκε εκδότης γερμανικού περιοδικού: Στηρίζω Putin - Εγκληματίας πολέμου ο Pistorius (Γερμανός υπουργός Άμυνας)!
Ο επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών απαγόρευσε το περιοδικό Compact Magazine, που εκδίδεται από την Elsaesser, τον Ιούλιο μετά τη δημοσίευση συνέντευξης με τη Maria Zakharova
Ο Jürgen Elsaesser, αρχισυντάκτης του German Compact Magazine, αποκάλεσε τον εαυτό του υποστηρικτή του Putin στο συνέδριο του Κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία στο Μαγδεμβούργο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο DPA , οι συμμετέχοντες στο συνέδριο χαιρέτησαν την ομιλία του Έλσαεσερ με χειροκροτήματα.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Elsaesser επέκρινε την επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, Nancy Faeser και αποκάλεσε τον Γερμανό υπουργό Άμυνας Boris Pistorius «εγκληματία πολέμου».
Ο επικεφαλής του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών απαγόρευσε το περιοδικό Compact Magazine, που εκδίδεται από την Elsaesser, τον Ιούλιο μετά τη δημοσίευση συνέντευξης με τη Maria Zakharova, επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Στη συνέχεια, η γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στα γραφεία της έκδοσης και στα σπίτια των ανώτερων στελεχών της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης