Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ανεπαρκές και επικίνδυνο το «επιτελικό κράτος» - Προσλήψεις σε δασαρχεία τον Αύγουστο

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ανεπαρκές και επικίνδυνο το «επιτελικό κράτος» - Προσλήψεις σε δασαρχεία τον Αύγουστο
"Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό και επιτέλους να αναληφθούν οι πολιτικές ευθύνες για την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
"Το «επιτελικό κράτος» αναδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ανεπαρκές και επικίνδυνο", υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για καθυστερημένες προσλήψεις σε δασαρχεία μέσα στον Αύγουστο.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του, "το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης διαψεύδεται οδυνηρά όταν μιλά για αποτελεσματικό σχεδιασμό πρόληψης και αντιπυρικής θωράκισης της χώρας, καθώς προκύπτει ότι μια σειρά από δασαρχεία της χώρας πραγματοποιούν με καθυστέρηση προσλήψεις προσωπικού μέσα στον Αύγουστο, για να καλύψουν τις ανάγκες της φετινής αντιπυρικής περιόδου!
Ενδεικτικά, το Δασαρχείο Ιστιαίας θυμήθηκε την προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού, «για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2024» μία ημέρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην Αττική, αρχίζοντας να δέχεται αιτήσεις από τις 12 Αυγούστου".
"Είναι προφανές ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό και επιτέλους να αναληφθούν οι πολιτικές ευθύνες για την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη.
Το «επιτελικό κράτος» αναδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ανεπαρκές και επικίνδυνο", καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης