Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ομολογεί ήττα ο Syrsky (Ουκρανός Αρχιστράτηγος): Υποχώρηση προς Orekhov και Δνείπερο - Αντιμετωπίζουμε αναλογία τρόμου 3 προς 1

Ομολογεί ήττα ο Syrsky (Ουκρανός Αρχιστράτηγος): Υποχώρηση προς Orekhov και Δνείπερο - Αντιμετωπίζουμε αναλογία τρόμου 3 προς 1
Ο Syrsky παραδέχτηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις διατήρησαν ένα πλεονέκτημα 3:1 έναντι του ουκρανικού στρατού στη χρήση πυρομαχικών πυροβολικού τους τελευταίους δύο μήνες
Ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) Oleksandr Syrsky έδωσε πλήρη αναφορά στον Πρόεδρο της χώρας Volodymyr Zelensky για τη δύσκολη κατάσταση σε ολόκληρη τη γραμμή μάχης.
«Από τις 20 Αυγούστου, η επιχειρησιακή και στρατηγική κατάσταση παραμένει δύσκολη. <...> Η κατάσταση είναι τεταμένη στις κατευθύνσεις Orekhov και Dnieper», τόνισε σχετικά ο Αρχιστράτηγος του καθεστώτος, μιλώντας μέσω βίντεο στο Συνέδριο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών, που συνεκλήθη υπό  τον Ουκρανό πρόεδρο.
Πλάνα της ομιλίας προβλήθηκε στο ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι Rada.
Ο Syrsky παραδέχτηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις διατήρησαν ένα πλεονέκτημα 3:1 έναντι του ουκρανικού στρατού στη χρήση πυρομαχικών πυροβολικού τους τελευταίους δύο μήνες.
Την προηγούμενη μέρα, ο γενικός διοικητής των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είχε ενημερώσει τον πολιτικό του προϊστάμενο για σφοδρές μάχες στις περιοχές του Pokrovs και Toretsk έδαφος του Donetsk που ελέγχεται από το Κίεβο.
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Λαϊκής Δημοκρατίας δήλωσαν στο TASS ότι η άμυνα των ουκρανικών δυνάμεων στη Novogrodovka κοντά στο Krasnoarmeysk «διαρρηγνύεται σαν τραπουλόχαρτο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης