Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο στόχαστρο της Zakharova η Ιταλία της Meloni: «Ο φασισμός επανέρχεται δυναμικά, απαράδεκτη η προβολή Ουκρανού ναζί»

Στο στόχαστρο της Zakharova η Ιταλία της Meloni: «Ο φασισμός επανέρχεται δυναμικά, απαράδεκτη η προβολή Ουκρανού ναζί»
Αιχμηρά βέλη της εκπροσώπου της Μόσχας κατά της ιταλικής τηλεόρασης
Ο ναζισμός και ο φασισμός επανέρχονται δυναμικά στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι αυτό απαγορεύεται από τη νομοθεσία της χώρας, τονίζει η εκπρόσωπος της Μόσχας Maria Zakharova, θίγοντας αμφιλεγόμενη συνέντευξη που έλαβε Ιταλός ρεπόρτερ της RAI από Ουρανό νεοναζί.
Η Zakharova προέβη στα σχετικά σχόλια, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda.
Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ άσκησε κριτική σε ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας RAI, κατά την οποία ο ανταποκριτής Ilario Pianerelli πήρε συνέντευξη από έναν στρατιώτη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που φορούσε ένα καπέλο με τα διακριτικά της μεραρχίας SS.
«Όλα αυτά δεν συνοδεύτηκαν στις ιταλικές εκθέσεις από υπογραφές ή σημάδια ότι η αποκατάσταση του ναζισμού είναι απαράδεκτη. Άλλωστε, η αποκατάσταση, η μετενσάρκωση, το ξέπλυμα του φασισμού και του ναζισμού απαγορεύονται από το νόμο στην Ιταλία», σημείωσε σε καθ' όλα ειρωνικό τόνο η διπλωμάτισσα.
«Έτσι, "ήσυχα" με το πρόσχημα ενός ρεπορτάζ από το πεδίο του πολέμου, συμβαίνει κάτι που απαγορεύεται στην Ιταλία - η αποκατάσταση του ναζισμού και του φασισμού», κατέληξε στο σχόλιο της η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης