Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky πήγε στην περιοχή Kursk για να αποσπάσει την προσοχή και να δραπετεύσει

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ο Zelensky πήγε στην περιοχή Kursk για να αποσπάσει την προσοχή και να δραπετεύσει
«Σύμφωνα με πολλούς δείκτες - πολιτικούς οικονομικούς, οικονομικούς, στρατιωτικούς, υλικοτεχνική υποστήριξη, το καθεστώς Zelensky θα εξαντληθεί πλήρως έως τον Οκτώβριο. Προφανώς, αυτή η επιχείρηση Kursk ξεκίνησε για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου», σημείωσε ο Oleg Soskin
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Vladimir Zelensky,  αποφάσισε να επιτεθεί στην περιοχή του Kursk για να αποσπάσει την προσοχή και να δραπετεύσει από την Ουκρανία, δήλωσε ο Oleg Soskin πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.
«Σύμφωνα με πολλούς δείκτες - πολιτικούς οικονομικούς, οικονομικούς, στρατιωτικούς, υλικοτεχνική υποστήριξη, το καθεστώς Zelensky θα εξαντληθεί πλήρως έως τον Οκτώβριο. Προφανώς, αυτή η επιχείρηση Kursk ξεκίνησε για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου», σημείωσε ο Oleg Soskin.
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δεν έδωσε χρήματα για να διατηρήσει τη λειτουργική απόδοση του γερμανικού εξοπλισμού, ο οποίος χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο μέτωπο στην Ουκρανία.
Ως αποτέλεσμα, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όλος ο γερμανικός εξοπλισμός, ότι παρείχαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταστεί αναποτελεσματικός, εξήγησε ο Oleg Soskin.
«Ουσιαστικά, αυτή είναι η κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και ποιος είναι ο ένοχος, φυσικά», κατέληξε ο Oleg Soskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης