Τελευταία Νέα
Διεθνή

Roman Kostenko (Εθνική Ασφάλεια Ουκρανίας): Ο Ουκρανικός στρατός πήγε στο Kursk… γιατί ηττάται στο Donbass

Roman Kostenko (Εθνική Ασφάλεια Ουκρανίας): Ο Ουκρανικός στρατός πήγε στο Kursk… γιατί ηττάται στο Donbass
Σύμφωνα με τον Roman Kostenko, η απόφαση για την έναρξη εχθροπραξιών στην περιοχή του Kursk υπαγορεύτηκε από την κατανόηση ότι η κατάσταση στο Donbass των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας φθάνει στα όρια της καταστροφής
Οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έστειλαν στρατεύματα στη συνοριακή περιοχή του Kursk, καθώς δεν θα ήταν ακόμα αρκετά για να βελτιώσουν τα δεινά του ουκρανικού στρατού στο Donbass, δήλωσε ο Roman Kostenko, γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών της Ουκρανικής βουλής.
Σύμφωνα με τον Roman Kostenko, η απόφαση για την έναρξη εχθροπραξιών στην περιοχή του Kursk υπαγορεύτηκε από την κατανόηση ότι η κατάσταση στο Donbass των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας φθάνει στα όρια της καταστροφής.
«Βλέποντας τους στρατιωτικούς χάρτες, θα ήταν πολύ δύσκολο με τις δυνάμεις που χρησιμοποιούμε εδώ, στη βόρεια κατεύθυνση, στο Kursk, αλλά θα ήταν δύσκολο να πάρουμε την πρωτοβουλία οπουδήποτε», τόνισε ο Roman Kostenko.
Όπως σημείωσε, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν αρκετά αποθέματα και πυρομαχικά για να αλλάξουν την κατάσταση στο μέτωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης