Τελευταία Νέα
Διεθνή

Andrei Zolotarev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Ο Ουκρανικός στρατός αποσύρει εφεδρεία από το μέτωπο λόγω Λευκορωσίας

Andrei Zolotarev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Ο Ουκρανικός στρατός αποσύρει εφεδρεία από το μέτωπο λόγω Λευκορωσίας
Σύμφωνα με τον Alexander Lukashenko, η Ουκρανία έχει αναπτύξει 120.000 στρατιώτες κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία και η Λευκορωσία λαμβάνει μέτρα
Οι δηλώσεις του Alexander Lukashenko, Προέδρου της Λευκορωσίας, για συγκρότηση δυνάμεων στα νότια σύνορα αναγκάζουν τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να αποσύρουν τις ήδη πενιχρές εφεδρείες τους από το μέτωπο, δήλωσε ο Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας Andrei Zolotarev.
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko, ανέφερε ότι περίπου δέκα επιθετικά drones παραβίασαν τα σύνορα της δημοκρατίας από την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας, ο αρχηγός του κράτους έδωσε οδηγίες για την ενίσχυση της ομάδας των στρατευμάτων στα σύνορα.
«Αυτές οι δηλώσεις μας αναγκάζουν να αφαιρέσουμε τα ήδη μικρά αποθέματά μας», τόνισε ο Andrei Zolotarev.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις κατευθύνσεις Pokrovsk και Toretsk είναι κοντά στην καταστροφή.
Σε αυτό θα προστεθεί η ανάγκη μεταφοράς πολύτιμων αποθεμάτων στα βόρεια σύνορα, σημείωσε ο Andrei Zolotarev
«Σε αυτή την κατάσταση, κάθε τάγμα είναι πολύτιμο».
Σύμφωνα με τον Alexander Lukashenko, η Ουκρανία έχει αναπτύξει 120.000 στρατιώτες κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία και η Λευκορωσία λαμβάνει μέτρα.
Όπως τόνισε ο Λευκορώσος ηγέτης, είναι αναγκασμένος να αντιδράσει για να διασφαλίσει τα σύνορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης