Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ταφόπλακα» για τους Ουκρανούς, το Kursk - Medvedev (Ρωσία): Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά

«Ταφόπλακα» για τους Ουκρανούς, το Kursk - Medvedev (Ρωσία): Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά
O αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας δήλωσε πως η Ρωσία δεν θα διεξάγει καμία διαπραγμάτευση με το Κίεβο, μέχρι ο εχθρός νικηθεί ολοκληρωτικά
Σχετικά Άρθρα

Κάθε ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης για ειρήνη με τους Ουκρανούς, απέκλεισε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, στον απόηχο της ουκρανικής πρόκλησης στο Kursk. Όπως δήλωσε, μετά την επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk, η Ρωσία δεν θα διεξάγει καμία διαπραγμάτευση με το Κίεβο, μέχρι ο εχθρός νικηθεί ολοκληρωτικά.
«Αφού οι νεοναζί διέπραξαν μια τρομοκρατική ενέργεια στην περιοχή του Kursk, τα πάντα μπήκαν στη θέση τους. Δεν υπάρχουν άλλες διαπραγματεύσεις μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά ο εχθρός!» έγραψε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας στο κανάλι Telegram.
Παράλληλα, ο Medvedev άφησε αιχμές κατά όσων συμμετείχαν στην οργάνωση της επίθεσης στην περιοχή του Kursk, ενώ μίλησε διόλου κολακευτικά για έναν από τους πρώην πρωθυπουργούς της Βρετανίας. «Ας μην το χαίρεται το βδελυρό κάθαρμα με μια άσχημη μουσούδα και ατημέλητα λευκά μαλλιά από τη χώρα όπου προετοιμαζόταν η τρομοκρατική επιχείρηση. Η χώρα του έχει κάνει πολύ χειρότερα στο έδαφος της πρώην Ουκρανίας υπό την εμπιστοσύνη του: θα υπάρξουν πολύ περισσότερες άσκοπες σπατάλες, πολύ περισσότερος κατεστραμμένος στρατιωτικός εξοπλισμός και δραματικά περισσότερα φέρετρα», συνόψισε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης